Totul Despre Hydrafacial

Totul Despre Hydrafacial

Ce este un tratament HydraFacial?

 

HydraFacial este un tratament facial de curățate și hidratare care în doar 30 de minute oferă rezultate imediate si de lunga durata. Tratamentul combină puterea microdermabraziunii și a vacuumului cu un vortez, care il diferentiaza de alte tratamente asemanatoare de pe piata.

În esență, terapeutul va executa mișcări specifice folosind capul de aspirație de-a lungul pielii, timp în care serurile sunt infuzate adânc în piele. În același timp, capătul magic aspiră toate reziduurile care blochează și încarcă porii.

Astfel, HydraFacial este un tratament cu efecte benefice în cazurile de acnee, puncte negre, pori dilatați și iregularități texturale.

Cum este experiența unui tratament HydraFacial?

 

Rapidă, nedureroasă și cu rezultate vizibile. După acest tratament facial, veți simți i piele curata, cu pori vizibil micsorati si mult mai luminoasa.

Veți remarca eliminarea impurităților nedorite și a sebumului care blochează porii, acest proces fiind unul care împiedică apariția ulterioară a punctelor negre sau a acneei.

Cui se adreseaza tratamentul Hydrafacial?

 

Hydrafacial este un tratament care se poate adresa oricarui tip de piele.

Tratamentul facial se poate adapta nevoilor dumneavoastră, iar terapeutul va personaliza pașii tratamentului în acest sens.

Microdermabraziunea are ca efect nu doar curatarea pielii ci si stimularea activitatii celulare.

Astfel, chiar dacă nu căutați un tratament pentru puncte negre, coșuri, exces de sebum sau piele încărcată, HydraFacial vă ajută să hidratați pielea, să îi oferiți luminozitate și să combateți semnele îmbătrânirii premature.

Care sunt rezultatele tratamentului HydraFacial?

  • Elimină punctele negre
  • Calmează și reduce acneea
  • Reduce porii dilatați
  • Diminuează ridurile fine
  • Reduce hiperpigmentațiile
  • Conferă tenului strălucire și prospețime

Tratamentul HydraFacial oferă rezultate imediate în ceea ce privește textura și aspectul pielii, fără disconfort și fără a necesita o perioadă de recuperare. Pacienții care încearcă acest tratament sunt uimiți să constate că tenul lor arată mai sănătos, mai curat și mai luminos, fără a trece prin trauma iritațiilor.

Articole similare

Drenaj Limfatic la Ploiești

Drenaj Limfatic la Ploiești

Înainte de primul dumneavoastră tratament de drenaj limfatic la Ploiești, aflați ce trebuie să știți despre beneficii, indicații și contraindicații. Alegeți Anisia Clinic pentru un tratament profesionist!

Epilare Inghinală în Ploiești

Epilare Inghinală în Ploiești

Alege Anisia Clinic pentru epilare inghinală în Ploiești. Oferim tehnologie de ultimă generație, personal calificat și rezultate durabile. Află mai multe!

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Descoperă ce sunt telangiectaziile și cum le tratăm eficace la Anisia Clinic. Oferim metode moderne pentru a rezolva problemele vasculare. Află mai multe acum!