Ce implica epilarea definitiva?

Ce implica epilarea definitiva?

Parul inestetic reprezinta, pentru oricine, atat o grija, cat si resurse financiare si de timp alocate, in mod repetat. Desi metodele clasice de epilare nu sunt scumpe, din pacate, ele nu ne ajuta sa indepartam permanent firele de par. Epilarea definitiva cu laser este, asadar, o alegere din ce in ce mai des intalnita nu numai in randul femeilor, cat si al barbatilor, la nivel mondial, pentru ca ofera avantajul de a scapa, fara prea multe batai de cap, de parul existent.

Ce implica epilarea definitiva cu laser?

In cazul in care nu stiati, ne nastem cu aproximativ 5 milioane de foliculi pilosi, respectiv radacinile firelor de par. Odata cu intrarea in pubertate, din cauza hormonilor sexuali, o parte dintre acesti foliculi produc acele fire de par pigmentate, groase, respectiv surplusul de par cu care vom avea de furca tot restul vietii.

Daca celelalte metode de epilare clasica nu fac decat sa extraga firele de par din derm, epilarea definitiva se bazeaza tocmai pe distrugerea radacinilor firelor de par. Aparatele profesionale, ce folosesc diferite tipuri de laser, au capacitatea de a patrunde in profunzimea pielii si de a tinti foliculii de par fara a deteriora tesutul cutanat si nici melanina. Asadar, o astfel de metoda este sigura, precisa si, bineinteles, eficienta pe termen lung.

Cum functioneaza epilarea definitiva cu laser?

Epilarea cu laser implica realizarea unui fascicul de lumina concentrat, cu o lungime de unda mare (diferita de la un laser la altul), care patrunde in dermul profund. Aceasta energie luminoasa tinteste foliculul de par, fiind, practic, absorbita de acesta. Radacina este distrusa, iar, astfel, activitatea firelor de par este stopata.

Alegerea lungimii de unda a laserului, cat si numarul de sedinte necesare pentru eliminarea parului depinde, in primul rand, de conditia pielii si a folicului de par. Exista pana la 6 fototipuri de piele, de la deschis la inchis, care determina tipul tratamentului ce poate fi urmat. Atat analiza fototipului propriu, cat si alegerea laserului si determinarea numarului de sedinte se face impreuna cu medicul dermatolog sau un cosmetician specializat.

Gentle Max PRO – aparatul ideal pentru epilare definitiva

Exista mai multe tipuri de laser, care se diferentiaza prin modul de actionare. Unele dintre cele mai eficiente de pe piata, in acest moment, sunt laserul Alexandrite, cu o lungime de unda de 755 nm si laserul Nd :YAG de 1064 nm.

Gentle Max Pro, echipament pe care il puteti gasi si in cadrul Anisia Skin & Laser Clinic, este lider mondial in tratamentele de epilare definitiva cu laser, ce reduce parul nedorit cu 80%, in doar 3 sedinte. Bineinteles, numarul de sedinte difera de la o zona de pe corp la alta. Combinand ambele tipuri de laser, Alexandrite si Nd :YAG, acesta isi dovedeste eficienta atat prin faptul ca permite epilarea definitiva indiferent de fototipul de par, dar si prin faptul ca nu este dureros. Datorita sistemului de racire, care pulverizeaza selectiv pe straturile superioare ale pielii un spray pe baza de criogen, acesta asigura o racire controlata a epidermei, asadar, o senzatie de confort, in timpul sedintelor.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre epilarea definitiva, fototipul pielii dumneavoastra, dar si despre numarul de sedinte de care aveti nevoie, in functie de zona aleasa, va asteptam la o consultatie in cadrul Anisia Skin & Laser Clinic.

Articole similare

Drenaj Limfatic la Ploiești

Drenaj Limfatic la Ploiești

Înainte de primul dumneavoastră tratament de drenaj limfatic la Ploiești, aflați ce trebuie să știți despre beneficii, indicații și contraindicații. Alegeți Anisia Clinic pentru un tratament profesionist!

Epilare Inghinală în Ploiești

Epilare Inghinală în Ploiești

Alege Anisia Clinic pentru epilare inghinală în Ploiești. Oferim tehnologie de ultimă generație, personal calificat și rezultate durabile. Află mai multe!

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Descoperă ce sunt telangiectaziile și cum le tratăm eficace la Anisia Clinic. Oferim metode moderne pentru a rezolva problemele vasculare. Află mai multe acum!