Mituri Despre Epilarea Definitiva cu Laser

Mituri Despre Epilarea Definitiva cu Laser

Te-ai gândit vreodată să apelezi la epilarea definitivă cu laser? Probabil că da, însă te-au descurajat toate miturile legate de această metodă de îndepărtare a părului de pe corp.

Motivele pentru care multe persoane nu iau în considerare epilarea cu laser sunt lipsa de informare și existența altor metode în privința cărora nu mai au nelămuriri. Iata cateva mituri despre epilarea definitiva cu laser.

Epilarea definitivă este foarte scumpă?

Poate că la prima vedere epilarea definitivă cu laser pare scumpă, dar trebuie să luăm în calcul beneficiile sale pe termen lung.

Ai calculat vreodată câți bani cheltui într-o lună pe benzi depilatoare sau ceară? Dar pe aparate de ras? În plus, cât timp pierzi cu epilarea pe bază de ceară sau cu epilatorul electric?

Epilarea definitivă cu laser este o investiție foarte bună care te ajută să economisești bani și să câștigi timp pe termen lung.

Epilarea definitivă cu laser doare.

Epilarea definitivă cu laser nu doare și nimeni nu a încetat să revină la următoarele ședințe din cauza fricii de durere. Da, se resimte o ușoară senzație de căldură, dar este perfect tolerabilă.

Epilarea cu laser nu funcționează pentru părul roșcat și blond. 

Acest mit este de înțeles și asta pentru că tehnologia se schimbă continuu. Fiecare an aduce ceva nou.
Într-adevăr, se punea problema că epilarea cu laser să nu fie eficientă pe părul roșcat, blond sau deschis la culoare. Dezvoltarea ulterioară a tehnologiei a dus la rezolvarea acestei provocări. Acum, laserul se poate focaliza pe cei câțiva pigmenți negri pe care părul blond și roșcat îi are. Totuși, procedura nu este la fel de eficientă că pe părul închis la culoare și sunt necesare mai multe sesiuni pentru a se obține aceleași rezultate.

Epilarea definitivă cu laser poate duce la cancer

Nimic nu este mai fals decât ipoteza că tratamentele de epilare progresiv definitivă declanșează cancerul. În primul rând, această procedură a fost descoperită de către un medic, în timpul tratării alunițelor cu laserul. Acesta a observat după o vreme că în jurul zonei de interes nu mai creștea părul și astfel a dezvoltat această tehnică inovatoare de eliminare a părului nedorit.

Articole similare

Drenaj Limfatic la Ploiești

Drenaj Limfatic la Ploiești

Înainte de primul dumneavoastră tratament de drenaj limfatic la Ploiești, aflați ce trebuie să știți despre beneficii, indicații și contraindicații. Alegeți Anisia Clinic pentru un tratament profesionist!

Epilare Inghinală în Ploiești

Epilare Inghinală în Ploiești

Alege Anisia Clinic pentru epilare inghinală în Ploiești. Oferim tehnologie de ultimă generație, personal calificat și rezultate durabile. Află mai multe!

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Descoperă ce sunt telangiectaziile și cum le tratăm eficace la Anisia Clinic. Oferim metode moderne pentru a rezolva problemele vasculare. Află mai multe acum!