Remodelare
Corporală

remodelare+corporala+reducere.jpg

Listă Prețuri

La Anisia Skin and Laser Clinic vă oferim numai tratamente de calitate, cu echipamente și produse autorizate și recunoscute pe piața internațională pentru siguranță și calitate.

Remodelare Corporală

Viora V10

 • Reîntinerirea tenului - 400 LEI / ședința
 • 1 Zonă mare (abdomen + lombari, coapse, fese) - 500 LEI / ședința
 • 1 Zonă medie (lombari, brațe, gambe, genunchi) - 450 LEI / ședința
 • 1 Zonă mică (gușă, linie sutien) - 400 LEI / ședința
 • Coapse - Pachet 6 ședințe - 3.000 LEI -  2.000 LEI
 • Abdomen + Flancuri - Pachet 6 ședințe -  3.350 LEI - 2.350 lei
 • Fese - Pachet 6 ședințe - 3.000 LEI -  2.000 LEI

 

VelaShape III

 • Abdomen - 300 LEI - Max 20 min

Promoție (5+1 Gratis) - 1.5000 LEI

 • Abdomen + Lombari - 400 LEI - 30 min

Promoție (5+1 Gratis) - 2.000 LEI

 • Coapse posterioare - 400 LEI - 30 min

Promoție (5+1 Gratis) - 2.000 LEI

 • Coapse anterioare - 400 LEI - 30 min

Promoție (5+1 Gratis) - 2.000 lei

 • Coapse posterioare + Fese - 500 LEI - 30 min

Promoție (5+1 Gratis) - 2.500 lei

 • Coapse +  Fese - 850 LEI - 70 min

Promoție (5+1 Gratis) - 4.250 lei

 • Coapse - 750 lei - 60 min

Promoție (5+1 Gratis) - 3.750 lei

 • Fese -  300 lei - 20 min

Promoție (5+1 Gratis) - 1.500 lei

 

Icoone 

 • 1 Ședință Icoone - 120 LEI - 50 min
 • Abonament -10 Ședințe Icoone - 1.000 LEI
 • Costum Icoone - 110 LEI

 

Drenaj Limfatic

 • 1 Ședință Drenaj - 100 LEI - 50 min
 • Abonament - 10 Ședință Drenaj - 800 LEI

Slăbire Localizată Cooltech Define -11° C

 • 1 Aplicator - 750 lei - 70 min/aplic
 • Pachet cu 2 Aplicatori - 1400 lei
 • Pachet cu 3 Aplicatori - 1800 lei
 • Pachet cu 4 Aplicatori - 2000 lei
 • Pachet cu 12 Aplicatori - 4500 lei

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

cooltech.png

Ce este Remodelare Corporala

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor. 

 

Studiile recente arată ca în urma aplicării unor tratamente de remodelare corporală combinate se poate pierde pana la 50% mai multă greutate corporală, într-un timp semnificativ mai scurt decât prin combinarea dietei și a sportului. Cu alte cuvinte, remodelarea corporală poate avea rezultate extraordinare, atunci când tratamentele sunt aplicate corespunzător și sunt însoțite de un stil de viață echilibrat.

Cele mai frecvente tratamente de remodelare corporală

Remodelarea corporală mai poartă și numele de lipoliză, iar cele mai multe metode de acest fel se aplică atunci când pacientul se confruntă cu un exces de grăsime. Din cauza greutății suplimentare vor apărea și problemele estetice. O dietă adecvată ajută la eliminarea kilogramelor în plus, dar efectele nu se vor vedea pe toată suprafața corpului. Unele zone au nevoie de tehnici de remodelare corporală, iar cele mai utilizate tratamente sunt:

– Lipoliza cu laser (elimină celulele adipoase);

– Lipoliza prin injecție (se introduce acid deoxicolic în organism pentru a elimina celulele adipoase);

– Criolipoliza (celulele adipoase se elimină prin folosirea unor temperaturi scăzute).

 

Beneficiile procedurilor de remodelare corporală

Tratamentele de remodelare corporală ajută la eliminarea grăsimii, tonifierea mușchilor, îmbunătățirea aspectului pielii prin creșterea elasticității, tonifierea pielii, eliminarea ridurilor, diminuarea țesutului adipos, eliminarea edemelor și lichidelor reținute în organism, îmbunătățirea circulației sanguine și creșterea drenajului limfatic. 

 

Cui i se adresează procedurile de remodelare corporală

Procedurile de remodelare corporală sunt recomandate pentru pacienți dacă:

– Au zone cu țesut adipos în exces;

– Se confruntă cu retenție de lichide în organism;

– Au urmat un regim pentru a scădea în greutate, însă persistă zonele cu grăsime localizată;

– Au avut o intervenție chirurgicală, dar straturile de piele sunt deformate;

– Au riduri, iar procesul de îmbătrânire s-a accentuat.

Ce este tratamentul VelaShape III?

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai peformant tratament non-invaziv de remodelare corporală din lume.

 

Unicitatea aparatului VelaShape III este dată de combinarea a patru tehnologii puternice: radiofrecvența, masajul cu role mecanice, terapia cu lumină infraroșie și vacuum. Studiile clinice realizate arată că tratamentul VelaShape III poate înlătura de la primele ședințe până la 2 cm de țesut adipos din zona abdominală și până la 1,5 cm de pe coapse.

Group-532-2.webp
Group-567.webp

Dupa cate sedinte se vad rezultatele cu VelaShape III?

VelaShape III oferă rezultate vizibile încă după prima ședință: o piele mai tonifiată și uniformă.

În funcție de zona tratată și de obiective, specialistul vă poate recomanda între 4 și 6 ședințe efectuate la distanță de două săptămâni.

De ce slabim eficient cu VelaShape III?

Tehnologia patentata Elos, folosită de echipamentul VelaShape III combină patru tehnologii puternice cu rezultate dovedite în remodelarea corporală: infraroșu, radiofrecvența, vacuum-ul și masajul cu role mecanice.

Group-569.webp

Lumina infraroșie este o radiație electromagnetică a cărei lungime de undă este mai mare decât cea a luminii vizibile, dar mai scurtă decât a undelor radio. Nu este vizibilă cu ochiul liber, însă îi simțim efectul prin căldura ce o emană. Această caldură acționează în profunzimea pielii și are ca efect stimularea metabolismului și a activității celulare.

Group-570-1.webp

Radiofrecvența – undele emise de radiofrecvență penetrează țesutul până la 2-4 mm adâncime, încălzindu-l până la 42 de grade, astfel încât să se producă o stimulare a fibrelor de colagen și elastină și, totodată, provoacă sinteza de colagen nou.

Group-571.webp

Vacuum-ul este un profund masaj al țesuturilor cutanate care dislocă grăsimile ce provoacă inestetica celulită și ajută la eliminarea lor prin drenaj limfatic. Vacuum-ul este recomandat în tratarea oricărui tip de celulită – fibroasă, edematoasă, mixtă și în orice grad de avansare de la I la IV.

Group-572.webp

Masajul cu role mecanice – favorizează drenajul limfatic și asigură un tratament plăcut și relaxant.

Ce este tratamentul Icoone?

Icoone este un tratament cu role motorizate menit să producă Stimularea Micro Alveolara (MMAS). Acțiunea mecanică și aspirația fractionată generate de role, livrează în piele 1180 micro stimulații pe dm2. Micro alveolele încorporate în vacuum stimulează vacuolele din țesut, asigurându-se astfel un tratament uniform precis.

Icoone funcționează pe baza unei sinergii de tehnologii:

Tehnologia Roboderm – multistimularea alveolară a țesuturilor

Orificii cu vacuum activ – peste 1000 de stimulari pe decimetru pătrat

Sistem de absorbție – nu produce niciun fel de durere

Combinarea acestor tehnologii face posibilă tratarea țesutului mai gros, fără a fi afectată epiderma. Tratamentul Icoone poate fi aplicat pe mai multe zone ale corpului, tratând o gamă largă de indicații.

Group-574.webp
icoone.webp

Beneficiile Terapiei Icoone

Acest tratament revoluționar, fără durere și non-invaziv, oferă pielii un „antrenament” care tratează multiple afecțiuni ale pielii. Aplicatorul pentru corp elimină celulita și grasimea localizată, în timp ce stimulează fibroblastele să producă elastină și colagen nou. Tehnologia Icoone oferă rezultate excepționale asupra țesutului cutanat – tonifiere și fermitate, chiar și în cele mai dificile cazuri.

Cu ajutorul aplicatorului pentru față se pot realiza tratamente anti-aging și de lifting asupra feței, decolteului și gâtului, având ca efecte reducerea laxitatii pielii și reducerea ridurilor și a liniilor fine.

De ce Drenaj Limfatic?

Este la fel de natural ca mersul, un mare pas în recuperarea și prevenirea multor probleme de estetică. Cauzele acestor probleme sunt în general supraalimentarea și lipsa de exercițiu. Faptul că stăm multe ore în picioare sau așezați duce la umflarea picioarelor, ceea ce cauzează, odată cu trecerea timpului, multiple probleme estetice (retenția de lichide, picioare umflate). Prin masaj limfatic se poate scăpa și de celulită.

De asemenea, Linfopress se poate folosi și în desăvârșirea unei alte terapii (după efectuarea unui masaj vacuumatic) având efect de drenaj limfatic.

Group-578.webp

Despre Drenajul Limfatic

Pe lângă dieta bogată în alimente care au puterea de a grăbi eliminarea toxinelor din organism, există proceduri corporale terapeutice care reușesc același lucru. Una dintre metodele consacrate este drenajul limfatic. În principiu, drenajul limfatic este un masaj ușor combinat cu aplicarea presiunii ușoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală și a genunchilor.

Avantaje

În zilele noastre, în Europa de Vest, drenajul limfatic este o metodă impusă nu numai în câmpul estetic, dar și în tratamentul unor afecțiuni: reumatismale, circulatorii, traumatologice, ulcer varicos, escare, răni după intervenții chirurgicale, arsuri, sinuzite, amigdalită, faringită etc.

Utilizare

-eliminarea toxinelor și a retenției de apă
-tratarea celulitei
- -reducerea senzației de picioare grele, umflate
-detoxifierea organismului
-favorizează recuperarea elasticității cutanate
-îmbunătățește trofismul pielii
-prevenirea varicelor și a tromboflebitei

Beneficii clienti

Beneficiile drenajului limfatic sunt: reducerea edemelor („umflăturilor”) de diverse etiologii, detoxifierea organismului, regenerarea tisulară, efecte anti-îmbătrânire, ameliorarea durerilor cronice, reducerea simptomelor oboselii cronice, acțiune antispastică, relaxare profundă (ajutor în insomnii, stres, pierderi de memorie), efecte asupra celulitei.

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Tratamente similiare

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe

NOU! VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe