Criolipoliza - Slăbire Localizată

Group-315-3.webp

Slabire Localizată prin Criolipoliză

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție. Criolipoliza este populară datorită rapidității tratamentului și ușurinței cu care se realizează pierderea în centimetri.

 

Criolipoliza folosește un mecanism non-invaziv prin care țesutul adipos este răcit controlat, generând apoptoza (moartea celulelor de grăsime), fără a afecta însă restul țesutului. Eficiența și siguranța tratamentului au făcut din criolipoliză o metodă populară de slăbire atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Ce este Criolipoliza si cum functioneaza?

Criolipoliza presupune plasarea a doi aplicatori pe zona de tratament (coapse, abdomen, fese, etc). Apoi, cu ajutorul unui efect de vacuum, zona cu țesut adipos este trasă ușor în interiorul aplicatorului unde este supusă la temperaturi scăzute pentru o perioadă determinată. Între aplicator și piele se aplică o membrană specială care protejează dermul și țesuturile conexe de temperatura scăzută.

 

Expuse în acest mod la temperatura scăzută, celulele de grasime (adipocitele) mor și sunt eliminate apoi în mod natural de organism de-a lungul unei perioade de timp.

Group-532-3.webp

Cum se efectueaza Criolipoliza?

Criolipoliza se efectuează prin plasarea aplicatorilor pe zona de tratament. Aplicatorii vor trage în interior țesutul adipos, asigurând însă protectia țesuturilor conexe și a fibrelor de colagen. Pașii specifici sunt următorii:

Group-569.webp

 

Stabilirea planului și a zonelor de tratament pentru a asigura cele mai bune rezultate în funcție de specificul fiecărui pacient;

Group-570-1.webp

 

Plasarea aplicatorilor pe zona de tratament și generarea efectului de răcire;

Group-571.webp

 

După o perioada determinată de timp, ce variază în funcție de fiecare pacient, aplicatorii sunt înlăturați;

Group-572.webp

 

În urma tratamentului, țesutul adipos va fi eliminat pe cale naturală de către organism;

Beneficiile procedurilor de criolipoliză

Procedurile de criolipoliză ajută la slăbirea localizată, pe orice parte a corpului, fără anestezie sau intervenții chirurgicale. Totodată, criolipoliza nu necesită efectuarea unor analize medicale prealabile, fiind o metodă care îmbunătățește calitatea și aspectul pielii prin eliminarea celulitei.

În plus, criolipoliza are rezultate rapide: o singură vizită poate să ajute la eliminarea a circa 20-40% din țesutul de grăsime din zona dorită. Criolipoliza poate fi realizată pe orice zonă a corpului, iar procedura nu provoacă disconfort sau durere. De beneficiile procedurii pot profita atât femeile, cât și bărbații.

 

Cui i se adresează procedura de criolipoliză

Criolipoliza se adresează:

– Persoanelor care nu pot scăpa de straturile de grăsime de pe anumite zone ale corpului;

– Femeilor care se confruntă cu distensie (îndepărtar a mușchilor abdominali în timpul sarcinii);

– Persoanelor supraponderale.

Totuși, procedura poate fi realizată de o categorie mai largă de pacienți, în funcție de recomandările medicului.

 

Ce simți în timpul procedurii de criolipoliză

Procedura de criolipoliză va începe cu identificarea de către medic a zonei cu grăsime care necesită tratatament. Urmează să se aplice un gel rece pentru a proteja pielea, iar aparatul de criolipoliză va fi atașat pe zona cu probleme. Acesta va acționa prin vacuum, răcind partea cu grăsime până la o temperatură de -8 grade, în mod treptat. În timpul procedurii pacienții nu vor simți durere, întrucât specialiștii din clinică monitorizează permanent procesul pentru un confort sporit.

 

Contraindicațiile criolipolizei cooltech

Criolipoliza nu este recomandată femeilor care se află în perioada de sarcină sau care alăptează, fie persoanelor care au fost diagnosticate cu hernie abdominală, inflamație acută, sindromul Raynaud, tumori, boli infecțioase, epilepsie, diabet, hipertensiune sau tulburări hepatice și gastrice.

 

Cât timp durează o procedură de criolipoliză cooltech?

Ședința de criolipoliză cooltech durează 70 de minute. Se recomandă un număr de 3 ședințe pentru fiecare zonă, la un interval de 6 săptămâni, iar aparatul poate trata în același timp până la trei zone ale corpului.

Procesul de criolipoliză cooletch va dura în jur de două luni pentru a obține efectele dorite, iar după 1 lună pot fi observate primele îmbunătățiri.

 

Prețuri și oferte criolipoliză

  • 1 Aplicator - 750 lei - 70 min/aplic

  • Pachet cu 2 Aplicatori - 1400 lei

  • Pachet cu 3 Aplicatori - 1800 lei

  • Pachet cu 4 Aplicatori - 2000 lei

  • Pachet cu 12 Aplicatori - 4500 lei

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe

VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe