Mituri despre remodelarea corpului

Mituri despre remodelarea corpului

Remodelarea corporala include toate tehnicile si procedurile prin care se obtine modificarea uneia sau mai multor zone ale corpului, prin eliminarea tesutului adipos si a celulitei, tonifierea muschilor si intinderea pielii.

In sens larg, remodelarea corporala poate inseamna inclusiv efortul de transformare a siluetei prin sport, dieta si suplimente nutritive ori ceaiuri cu efect de imbunatatire a tranzitului intestinal. In sens restrans insa, tehnicile de remodelare cele mai uzuale cuprind procedurile de electrostimulare, masaj si impachetari cu substante active anticelulitice si cu efect de elasticizare a pielii.

In jurul remodelarii corporale, tot mai prezenta pe piata din Romania, s-au nascut foarte multe mituri.

Pot slabi fara efort doar apeland la proceduri de remodelare corporala?

Fals: din pacate doamnelor, mitul cum ca se poate slabi exclusiv prin aplicarea de impachetari, sauna, electrostimulare si masaj este cat se poate de neadevarat. In fapt, multe fane ale remodelarii corporale au fost foarte dezamagite atunci cand, dupa pierderea catorva centimetri datorati excesului de apa din organism, procesul lor de slabire s-a oprit aparent inexplicabil indiferent de continuarea sedintelor.

Raspunsul poate fi totusi afirmativ, pentru ca prin aplicarea corecta a catorva tehnici combinate de remodelare corporala se poate slabi cu pana la 50% mai mult si mai repede decat doar prin dieta si sport. Remodelarea corporala chiar functioneaza, daca procedurile de remodelare sunt efectuate de persoane autorizate, intr-o anumita ordine.

Remodelarea corporala nu functioneaza

Daca remodelarea face parte dintr-un program complex de slabire, este imposibila lipsa rezultatelor.

Motivul pentru care procesul de sculptare la unele femei se opreste si nu mai da rezultate este fie o alimentatie necorespunzatoare, fie sedentarismul.

Remodelarea corporala nu face minuni, dar ne poate ajuta sa ajungem mult mai repede si mai usor la forma dorita.

Nu ai nevoie de remodelare corporala daca faci sport

Atunci cand tii dieta si faci miscare organismul tau isi consuma excesul ponderal dupa un algoritm propriu, topind pe rand depozitele de grasime, nu neaparat din zonele in care ti-ai dori cu precadere. Vei observa ca vor exista zone unde, in ciuda dietei si a exercitiului fizic grasimea se incapataneaza sa dispara. In acele zone, doar remodelarea corporala poate face o schimbare.

VelaShape III este unul dintre cele mai iubite tratamente de remodelare corporala din lume. Celebritatiu precum Kim Kardashian sau Ingerasii Victoria’s Secret au declarat in nenumarate randuri ca este procedura lor preferata.

La Anisia Skin&Laser Clinic poti incerca si tu VelaShape III si te poti convinge de rezultatele spectaculoase.

Articole similare

Drenaj Limfatic la Ploiești

Drenaj Limfatic la Ploiești

Înainte de primul dumneavoastră tratament de drenaj limfatic la Ploiești, aflați ce trebuie să știți despre beneficii, indicații și contraindicații. Alegeți Anisia Clinic pentru un tratament profesionist!

Epilare Inghinală în Ploiești

Epilare Inghinală în Ploiești

Alege Anisia Clinic pentru epilare inghinală în Ploiești. Oferim tehnologie de ultimă generație, personal calificat și rezultate durabile. Află mai multe!

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Descoperă ce sunt telangiectaziile și cum le tratăm eficace la Anisia Clinic. Oferim metode moderne pentru a rezolva problemele vasculare. Află mai multe acum!