Mituri despre remodelarea corpului

Mituri despre remodelarea corpului

Remodelarea corporala include toate tehnicile si procedurile prin care se obtine modificarea uneia sau mai multor zone ale corpului, prin eliminarea tesutului adipos si a celulitei, tonifierea muschilor si intinderea pielii.

In sens larg, remodelarea corporala poate inseamna inclusiv efortul de transformare a siluetei prin sport, dieta si suplimente nutritive ori ceaiuri cu efect de imbunatatire a tranzitului intestinal. In sens restrans insa, tehnicile de remodelare cele mai uzuale cuprind procedurile de electrostimulare, masaj si impachetari cu substante active anticelulitice si cu efect de elasticizare a pielii.

In jurul remodelarii corporale, tot mai prezenta pe piata din Romania, s-au nascut foarte multe mituri.

Pot slabi fara efort doar apeland la proceduri de remodelare corporala?

Fals: din pacate doamnelor, mitul cum ca se poate slabi exclusiv prin aplicarea de impachetari, sauna, electrostimulare si masaj este cat se poate de neadevarat. In fapt, multe fane ale remodelarii corporale au fost foarte dezamagite atunci cand, dupa pierderea catorva centimetri datorati excesului de apa din organism, procesul lor de slabire s-a oprit aparent inexplicabil indiferent de continuarea sedintelor.

Raspunsul poate fi totusi afirmativ, pentru ca prin aplicarea corecta a catorva tehnici combinate de remodelare corporala se poate slabi cu pana la 50% mai mult si mai repede decat doar prin dieta si sport. Remodelarea corporala chiar functioneaza, daca procedurile de remodelare sunt efectuate de persoane autorizate, intr-o anumita ordine.

Remodelarea corporala nu functioneaza

Daca remodelarea face parte dintr-un program complex de slabire, este imposibila lipsa rezultatelor.

Motivul pentru care procesul de sculptare la unele femei se opreste si nu mai da rezultate este fie o alimentatie necorespunzatoare, fie sedentarismul.

Remodelarea corporala nu face minuni, dar ne poate ajuta sa ajungem mult mai repede si mai usor la forma dorita.

Nu ai nevoie de remodelare corporala daca faci sport

Atunci cand tii dieta si faci miscare organismul tau isi consuma excesul ponderal dupa un algoritm propriu, topind pe rand depozitele de grasime, nu neaparat din zonele in care ti-ai dori cu precadere. Vei observa ca vor exista zone unde, in ciuda dietei si a exercitiului fizic grasimea se incapataneaza sa dispara. In acele zone, doar remodelarea corporala poate face o schimbare.

VelaShape III este unul dintre cele mai iubite tratamente de remodelare corporala din lume. Celebritatiu precum Kim Kardashian sau Ingerasii Victoria’s Secret au declarat in nenumarate randuri ca este procedura lor preferata.

La Anisia Skin&Laser Clinic poti incerca si tu VelaShape III si te poti convinge de rezultatele spectaculoase.

 

Te invităm să citești și următoarele articole ce ți-ar putea fi de interes:

Hydrafacial iti repara tenul dupa expunerea la soare

Drenaj limfatic – De ce este posibil să ai nevoie de acest tip de masaj

Reacția Ozanei Barabancea la Întâlnirea cu Noile Tehnologii Estetice

Articole similare

Ghidul serviciilor de dermatologie oferite de Anisia Clinic Ploiești

Ghidul serviciilor de dermatologie oferite de Anisia Clinic Ploiești

Dacă sunteți în căutarea unei îngrijiri dermatologice de excepție sau doriți să explorați opțiunile de tratamente estetice, Anisia Clinic este pregătită să vă întâmpine cu profesionalism și compasiune.

Remodelarea corporală în Ploiești - Conturarea siluetei în Ploiești

Remodelarea corporală în Ploiești - Conturarea siluetei în Ploiești

Nu lăsați ca dorința unei siluete remodelate să rămână neîmplinită. Vizitați Anisia Clinic și permiteți-ne să vă ghidăm pe drumul transformării personale.

Inovație în tratamentele faciale

Inovație în tratamentele faciale

Vă invităm să descoperiți de ce Anisia Clinic este destinația supremă pentru tratamentele faciale în Ploiești.

Înfruntă Petele Pigmentare cu Cele Mai Bune Tratamente Disponibile la Ploiești

Înfruntă Petele Pigmentare cu Cele Mai Bune Tratamente Disponibile la Ploiești

În căutarea soluțiilor eficiente și sigure, Anisia Clinic din Ploiești oferă tratamente de top pentru leziuni pigmentare, ajutând pacienții să-și recâștige încrederea în frumusețea naturală a pielii lor.

Descoperă Secretul Frumuseții cu Terapia Vampir

Descoperă Secretul Frumuseții cu Terapia Vampir

Descoperă Secretul Frumuseții cu Terapia Vampir la Clinica din Ploiești, Anisia Clinic.

Secretele Pielii Radiante la Clinica Dermatologie Ploiești

Secretele Pielii Radiante la Clinica Dermatologie Ploiești

La Anisia Clinic, pielea ta primește atenția și îngrijirea pe care o merită. Cu o abordare personalizată, tratamente inovatoare și o echipă de experți în frumusețe și sănătatea pielii, vei descoperi secretul unei pielii sănătoase, strălucitoare și pline de încredere.

UN ADEVĂRAT SANCTUAR PENTRU REGĂSIREA SĂNĂTĂȚII ȘI A FRUMUSEȚII

UN ADEVĂRAT SANCTUAR PENTRU REGĂSIREA SĂNĂTĂȚII ȘI A FRUMUSEȚII

E mai mult decât cunoscută regula de aur pentru orice om de afaceri – indiferent cine este acela şi indiferent care este domeniul în care visează să aibă succes – care e de fapt mai mult decât un îndemn: „Pune-te în locul clientului!”.

Drenaj Limfatic la Ploiești

Drenaj Limfatic la Ploiești

Înainte de primul dumneavoastră tratament de drenaj limfatic la Ploiești, aflați ce trebuie să știți despre beneficii, indicații și contraindicații. Alegeți Anisia Clinic pentru un tratament profesionist!

Epilare Inghinală în Ploiești

Epilare Inghinală în Ploiești

Alege Anisia Clinic pentru epilare inghinală în Ploiești. Oferim tehnologie de ultimă generație, personal calificat și rezultate durabile. Află mai multe!

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Descoperă ce sunt telangiectaziile și cum le tratăm eficace la Anisia Clinic. Oferim metode moderne pentru a rezolva problemele vasculare. Află mai multe acum!