Tratarea leziunilor vasculare cu Gentle Max Pro

Tratarea leziunilor vasculare cu Gentle Max Pro

Leziunile vasculare sunt o problema frecvent intalnita, atat la femei, cat si la barbati. Acestea pot aparea atat la nivelul fetei, cat si la nivelul corpului si de cele mai multe ori cauza lor este mostenirea genetica. Mai exact, leziunile vasculare apar din cauza unei fragilitati capilare, care poate fi o trasatura ereditara sau poate aparea in urma unor modificari hormonale, a statului mult in picioare sau a expunerii excesive la soare.

 

Cum functioneaza tratament leziuni vasculare cu GentleMax Pro?

Laserul determina coagularea sangelui si iritatia peretelui vaselor sanguine mici prin caldura intensa degajata care determina inchiderea acestora. In timpul tratamentului este utilizata o lungime de unda prestabilita pentru a tinti si distruge capilarele si vasele sangvine cutanate nedorite, lasand intacte tesuturile normale din jur.

Hemoglobina continuta de celulele rosii din sange absoarbe energia luminoasa, iar caldura eliberata local determina distrugerea peretilor vaselor si coagularea sangelui, strict in regiunile tratate.

Sunt necesare 1 sau mai multe tratamente in functie de calibrul vaselor si profunzimea lor fata de nivelul tegumentului.

 

Tipurile de leziuni vasculare ce pot fi trate cu platforma Gentle Max Pro se impart in 3 categorii mari:

 • Dilatatiile vaselor terminale din piele – telangiectaziile
 • liniare – rositice, violacei sau albastrui cel mai des localizate la nivelul fetei (asociate frecvent cu rozaceea), dar si la nivelul membrelor inferioare
 • maculare sau papuloase (angioamele ,,cherry”, angiokeratoamele etc.) ce pot fi localizate pe orice zona a corpului / in special pe zona genitala pentru angiokeratoame
 • stelutele vasculare sau angioamele ,,spider” ce se intalnesc atat pe trunchi , cat si la nivelul fetei, si apar mai frecvent la varsta adulta
 • lacurile venoase – acei ,,noduli” albastrui/violacei localizati in mod special la nivelul buzei inferioare si care apar mai frecvent la persoanele varstnice
 • Tumorile vasculare – dintre care cele mai cunoscute sunt hemangioamele infantile – acele leziuni rosii, violacei sau albastrui ce apar la bebelusi in primele saptamani dupa nastere, devin treptat proeminente si au o evolutie trifazica – faza de crestere, apoi de stagnare si in final faza de involutie (80% dintre ele disparand spontan pana la varsta de 7 ani)
 • Malformatiile vasculare – dintre care cea mai cunoscuta este port wine stain (nevus flammeus) – pata rozalie sau rosiatica prezenta de la nastere, localizata la nivelul fetei , gatului sau pe un membru superior/inferior si care nu are tendinta sa regreseze, ci mai degraba sa se inchida la culoare, sa se dezvolte pe verticala si chiar sa apara noduli la nivelul ei la varsta adulta (dupa 40 de ani)

 

Care sunt avantajele tehnologiei Gentle Max Pro?

 • Avantajele tehnologiei Gentle Max Pro sunt reprezentate de urmatoarele:
 • Rapiditatea procedurii
 • Procedura noninvaziva
 • Posibilitatea tratarii atat de leziuni vasculare superficiale, cat mai ales de leziuni profunde , de culoare violacee/albastruie de un calibru pana la 3 mm
 • Disconfort minim/moderat
 • Reactii adverse minime si de obicei tranzitorii (edem, roseata, accentuarea vaselor tratate, purpura, hiper/hipopigmentari postinflamatorii)

 

Articole similare

Ghidul serviciilor de dermatologie oferite de Anisia Clinic Ploiești

Ghidul serviciilor de dermatologie oferite de Anisia Clinic Ploiești

Dacă sunteți în căutarea unei îngrijiri dermatologice de excepție sau doriți să explorați opțiunile de tratamente estetice, Anisia Clinic este pregătită să vă întâmpine cu profesionalism și compasiune.

Remodelarea corporală în Ploiești - Conturarea siluetei în Ploiești

Remodelarea corporală în Ploiești - Conturarea siluetei în Ploiești

Nu lăsați ca dorința unei siluete remodelate să rămână neîmplinită. Vizitați Anisia Clinic și permiteți-ne să vă ghidăm pe drumul transformării personale.

Inovație în tratamentele faciale

Inovație în tratamentele faciale

Vă invităm să descoperiți de ce Anisia Clinic este destinația supremă pentru tratamentele faciale în Ploiești.

Înfruntă Petele Pigmentare cu Cele Mai Bune Tratamente Disponibile la Ploiești

Înfruntă Petele Pigmentare cu Cele Mai Bune Tratamente Disponibile la Ploiești

În căutarea soluțiilor eficiente și sigure, Anisia Clinic din Ploiești oferă tratamente de top pentru leziuni pigmentare, ajutând pacienții să-și recâștige încrederea în frumusețea naturală a pielii lor.

Descoperă Secretul Frumuseții cu Terapia Vampir

Descoperă Secretul Frumuseții cu Terapia Vampir

Descoperă Secretul Frumuseții cu Terapia Vampir la Clinica din Ploiești, Anisia Clinic.

Secretele Pielii Radiante la Clinica Dermatologie Ploiești

Secretele Pielii Radiante la Clinica Dermatologie Ploiești

La Anisia Clinic, pielea ta primește atenția și îngrijirea pe care o merită. Cu o abordare personalizată, tratamente inovatoare și o echipă de experți în frumusețe și sănătatea pielii, vei descoperi secretul unei pielii sănătoase, strălucitoare și pline de încredere.

UN ADEVĂRAT SANCTUAR PENTRU REGĂSIREA SĂNĂTĂȚII ȘI A FRUMUSEȚII

UN ADEVĂRAT SANCTUAR PENTRU REGĂSIREA SĂNĂTĂȚII ȘI A FRUMUSEȚII

E mai mult decât cunoscută regula de aur pentru orice om de afaceri – indiferent cine este acela şi indiferent care este domeniul în care visează să aibă succes – care e de fapt mai mult decât un îndemn: „Pune-te în locul clientului!”.

Drenaj Limfatic la Ploiești

Drenaj Limfatic la Ploiești

Înainte de primul dumneavoastră tratament de drenaj limfatic la Ploiești, aflați ce trebuie să știți despre beneficii, indicații și contraindicații. Alegeți Anisia Clinic pentru un tratament profesionist!

Epilare Inghinală în Ploiești

Epilare Inghinală în Ploiești

Alege Anisia Clinic pentru epilare inghinală în Ploiești. Oferim tehnologie de ultimă generație, personal calificat și rezultate durabile. Află mai multe!

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Descoperă ce sunt telangiectaziile și cum le tratăm eficace la Anisia Clinic. Oferim metode moderne pentru a rezolva problemele vasculare. Află mai multe acum!