Despre tratamentele inovatoare cu laserul CO2

Despre tratamentele inovatoare cu laserul CO2

Tehnologia laser pe baza de dioxid de carbon (CO2) este considerata un etalon in tratamentele medical-estetice, la nivel mondial. Cum functioneaza laserele CO2? Ce implica o astfel de procedura? Ce tipuri de tratament ofera? Exista contraindicatii? Si, mai ales, care sunt beneficiile sale? Va invitam sa parcurgeti acest articol, pe intelesul tuturor, pentru a afla toate raspunsurile.

 

Cum functioneaza un laser CO2 si ce implica o astfel de procedura?

 

Laserele pe baza de dioxid de carbon functioneaza prin conversia energiei laser in caldura, in tesutul tinta. In functie de tratamentul ales este atinsa o anumita temperatura, iar energia termica produsa poate coagula, vaporiza sau indeparta tesutul tratat.

Practic, in timpul procedurii, laserul CO2 creeaza mii de gauri in piele (stim, suna dureros, dar va promitem ca nu este – datorita inovatiei tehnologice care sta la baza acestui tip de laser), iar fractiunile din piele neatinse forteaza organismul sa creeze tesuturi noi, sanatoase, care sa „umple” zona afectata.

Laserele CO2 clasice functioneaza pe principiul ablatiei si tintesc simultan toata aria pielii, insa echipamentul laser CO2RE – pe care il gasiti la noi in clinica – foloseste puterea laserului CO2 fractionat pentru a tinti, asa cum ii indica si numele, doar anumite fractiuni ale pielii, lucru care faciliteaza recuperarea mai usoara si mai rapida, post-procedura. In plus, CO2RE permite medicilor nostri sa trateze o varietate de afectiuni cu o precizie de neegalat, prin controlul adancimii de penetrare a laserului (in functie de tipul si complexitatea problemei), dar si a intensitatii sale.

 

Ce tipuri de tratamente puteti realiza cu laserul pe baza de dioxid de carbon (CO2)?

 

Platforma CO2RE – care foloseste tehnologia laser CO2 fractionat – dispune de mai multe module, fiecare dintre acestea adresandu-se unui set de afectiuni:

 • CO2RE Estetic este dedicat tratamentelor de rejuvenare faciala, riduri, peeling laser, ameliorarea cicatricilor si a petelor pigmentare, dar si pentru laxitate cutanata sau vergeturi;
 • CO2RE Chirugical este ideal in realizarea inciziilor si exciziilor dermale cu laserul: indepartarea nevilor pigmentari, keratozei seboreice, a papiloamelor, verucilor vulgare sau plane, angioamelor, condiloamelor etc.
 • CO2RE Intima este conceput pentru zona intima a femeilor, atat interna, cat si externa. Are aplicatori speciali, sterili, de unica folosinta, cu rol in rejuvenarea vaginala, in tratarea incontinentei urinare sau a altor afectiuni intime precum distrofia sau discromia locala.

Este important sa stiti ca tratamentele cu laser CO2 pot fi realizate doar de catre un medic. Iar in cadrul clinicii noastre veti cunoastre o serie de medici specialisti care sa va ofere atat indrumarea, cat si solutiile ideale in functie de nevoia dumneavoastra.

 

Cine nu poate realiza un tratament cu laserul CO2?

 

Desi acopera un numar mare de tratamente, nu toti pacientii pot efectua o procedura cu laser CO2. Desi inainte de inceperea oricarui astfel de protocol specialistii clinicii noastre vor realiza un consult specializat, care sa va asigure ca nu prezentati niciun risc, este nevoie sa stiti ca nu puteti efectua o astfel de procedura daca:

 • aveti infectii cutanate bacteriene sau virale pe zona de tratament;
 • v-ati expus recent la radiatii UV;
 • ati realizat radioterapie pe zona de tratament;
 • aveti colagenoze;
 • ati efectuat, in ultimele 6 luni, un tratament cu isotretinoin;
 • ati efectuat recent un peeling chimic sau un tratament cu dermabraziune.

 

Ce beneficii aveti daca realizati un tratament laser CO2 – cu echipamentul CO2RE?

 

Tratamentele cu laser CO2 fractionat – pe care le ofera echipamentul CO2RE – sunt o alternativa extrem de eficienta, cu timp de recuperare redus si cu un grad de confort marit – la interventiile chirurgicale clasice. In plus, va veti bucura de:

 • prejudiciu estetic minimal post-procedura si aparitia rapida a rezultatelor;
 • o tehnica minim-invaziva, cu rezultate pe termen lung;
 • minimizarea efectelor secundare, post-procedura;
 • siguranta, datorita preciziei inalte si controlului pe care le ofera tehnologia inovatoare care sta la baza echipamentului; in plus – in cazul CO2RE Intima – aplicatorii sterili, de unica folosinta, asigura un nivel inalt de igiena;
 • absenta sangerarii sau reducerea sa considerabila, in functie de sensibilitatea pielii;
 • posibilitatea realizarii procedurii fara anestezie, in functie de complexitatea afectiunii;
 • Si, bineinteles, de o varietate de tratamente – ca o solutie reala la diferite afectiuni la suprafata sau adancimea pielii.

Va asteptam la Anisia Skin & Laser Clinic alaturi de cea mai performanta platforma laser CO2 – CO2RE, unica in Ploiesti, dar folosita de medici si pacienti din toate colturile lumii.

Articole similare

Drenaj Limfatic la Ploiești

Drenaj Limfatic la Ploiești

Înainte de primul dumneavoastră tratament de drenaj limfatic la Ploiești, aflați ce trebuie să știți despre beneficii, indicații și contraindicații. Alegeți Anisia Clinic pentru un tratament profesionist!

Epilare Inghinală în Ploiești

Epilare Inghinală în Ploiești

Alege Anisia Clinic pentru epilare inghinală în Ploiești. Oferim tehnologie de ultimă generație, personal calificat și rezultate durabile. Află mai multe!

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Ce Sunt Telangiectaziile și Cum le Putem Trata Eficace la Anisia Clinic

Descoperă ce sunt telangiectaziile și cum le tratăm eficace la Anisia Clinic. Oferim metode moderne pentru a rezolva problemele vasculare. Află mai multe acum!