Tratamente cu Plasma

despre tratament

Tratamente cu Plasma Autologa


Tratamentele cu plasma autologa rerezinta o metoda din ce in ce mai solicitata de pacienti si paciente ce doresc o solutie de rejuvenare a tenului avansata si minim-invaziva. Acest lucru se datoreaza, in principal, sigurantei totale a tratamentului, care foloseste exclusiv plasma autologa, bogata in trombocite, pentru a livra rezultatele dorite. Astfel, riscul de efecte adverse este aproape nul, fiind folosita intotdeauna numai plasma de la acelasi pacient.

Acum, la Anisia Skin and Laser Center Ploiesti, va oferim tratamente cu plasma autologa impreuna cu specialistul nostru in estetica faciala, Dr. Cristina Safta.

Cum decurge un Tratament cu Plasma Autologa?


Tratamentele cu plasma autologa se realizeaza cu ajutorul celor mai avansate accesori pentru acest tip de tratamente - Cellenis. Cu ajutorul Cellenis, se colecteaza o mostra mica de la pacient,. Apoi, cu ajutorul unei centrifuge speciale, se separa trombocitele de restul sangelui, si se stocheaza intr-un tub special. Plasma autologa bogata in trombocite se injecteaza apoi in zona de tratament.

Ce putem trata cu Cellenis - Plasma Autologa?


Cu Cellenis se pot efectua tratamente de rejuvenare si de imbunatatire a calitatii pielii, dupa cum urmeaza:


Kit Tratament Cellenis


Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !