Slabire Localizata

despre tratament

Slabire Localizata prin Criolipoliza


Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slabire localizata, si unul din cele mai populare variante de a scadea in centimetri fara a apela la traditionala si incomoda liposuctie. Criolipoliza este populara datorita rapiditatii tratamentului si usurintei cu care se realizeaza pierderea in centimetri. Practic, Criolipoliza foloseste un mecanism non-invaziv prin care tesutul adipos este racit controlat, generand apoptoza (moartea celulelor de grasime), fara a afecta insa restul tesutului. Eficienta si siguranta tratamentului au facut din criolipoliza o metoda populara de slabire atat pentru femei cat si pentru barbati. Mai jos, veti descoperi de ce criolipoliza este o metoda de slabire sigura si eficienta pentru remodelarea siluetei.

Ce este Criolipoliza si cum Functioneaza?


Criolipoliza presupune plasarea a doi aplicatori pe zona de tratament (e.g. coapse, abdomen, fese, etc). Apoi, cu ajutorul unui efect de vacuum, zona cu tesut adipos este trasa usor in interiorul aplicatorului, unde este supusa la temperaturi scazute pentru o perioada determinata. Intre aplicator si piele, se aplica o membrana speciala, care protejeaza dermul si tesuturile conexe de temperatura scazuta.

Expuse in acest mod la temperatura scazuta, celulele de grasime (adipocitele) mor, si sunt eliminate apoi in mod natural de organism de-a lungul unei perioade de timp.

Cum se efectueaza Criolipoliza?


Criolipoliza se efectueaza prin plasarea aplicatorilor pe zona de tratament. Apoi, aplicatorii vor trage in interior tesutul adipos, asigurand insa protectia tesuturilor conexe si a fibrelor de colagen. Pasii specifici sunt urmatorii:

Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !