Rejuvenare Intima cu Laser CO2

despre tratament

Rejuvenare Intima prin Terapie Laser CO2


La Anisia Skin and Laser Clinic Ploiesti va oferim in exclusivitate cele mai moderne si sigure tratamente de rejuvenare intima si ginecologie laser, cu ajutorul celei mai moderne platforme laser CO2: CO2RE de la Candela Medical. Cu ajutorul acestui echipament, medicii nostri utilizeaza energia laser pentru a trata tesutul vaginal si zona vulvei, imbunatatind starea generala si aspectul, dar tratand si incontinenta urinara.

Tratamentul CO2RE Intima este cel mai avansat din lume pentru abordarea moderna, non-invaziva a problemelor intime ale femeilor. Astfel, tehnologia avansata si medicii nostri specialisti va aduc pentru prima oara posibilitatea de a inlatura vechile tabuuri si de a va redobandi feminitatea asa cum meritati.

In mod concret, acum veti putea beneficia de urmatoarele avantaje cu ajutorul unui tratament laser non-invaziv:
despre tehnologie

Despre Laserul CO2RE Intima- Candela Medical


Laserul CO2RE de la Candela Medical este cea mai avansata platforma laser pentru ginecologie si ginecologie estetica. Cu ajutorul acestui echipament laser de mare performanta, medicii nostri specialisti pot efectua tratamente de inalta complexitate in mod non-chirurgical, inclusiv pentru rejuvenare vaginala si pentru tratarea laxitatii si a incontinentei urinare.
cum functioneaza

Cum Functioneaza Tratamentul Laser CO2RE Intima


Durata tratamentelor si timpul de recuperare dupa tratamentul cu laser CO2RE Intima variaza in functie de specificul fiecarei paciente. In functie de nevoile specifice pe care le aveti, medicii nostri specialisti va vor recomanda diverse variantii ale protocolului standard de tratament.

Tratamentul CO2RE Intima are o serie de beneficii majore fara de alte metode de rejuvenare intima si a obtinut recunoastere internationala din partea femeilor:

Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !