Rejuvenare Faciala

despre tratament

Tratamente de Rejuvenare Faciala


Rejuvenarea faciala presupune combinarea mai multor proceduri medical-estetice pentru readucerea trasaturilor faciale la o forma initiala, intinerita. O procedura de rejuvenare faciala realizata corect nu trebuie sa schimbe infatisarea, ci doar sa ajusteze micile schimbari cauzate de trecerea timpului.

La Anisia Skin & Laser Clinic avem o serie de tratamente de rejuvenare faciala, complet non-invazive si care au protocoale de tratamente adaptabile oricarui tip de ten.

NOU! In Exclusivitate in Ploiesti, Anisia Skin and Laser Clinic va ofera si procedurile laser CO2RE si CO2RE de la Candela Medical pentru rejuvenare faciala, tratarea ridurilor si reducerea laxitatii.

NOU! - Tratamente Laser CO2 pentru Rejuvenare Faciala


Anisia Skin & Laser Clinic va ofera, in exclusivitate in Ploiesti, tratamente de rejuvenare faciala cu laserul CO2RE de la Candela Medical. Cu ajutoul CO2RE, veti putea beneficia de tratamente de rejuvenare faciala de o eficienta fara precedent, cu rezultate exceptionale in eliminarea ridurilor si intinerirea pielii. Astfel, tratamentul laser:

Stimuleaza Neocolageneza – Cu ajutorul tratamentului laser CO2RE pentru rejuvenare faciala, se stimuleaza productia de colagen nou, element-cheie pentru a avea un ten mai ferm, cu aspect tanar. Acest efect produce rezultate deosebite si impotriva ridurilor si liniilor fine.
Genereaza un Puternic Efect de Vindecare - Caldura prodsa de laser in piele pe parcursul tratamentului genereaza apoi si un puternic efect de vindecare, ce duce la un aspect intinerit al pielii.

Procedura laser CO2 - CO2RE este ideala pentru doamne si domni de varsta medie ce doresc un tratament non-invaziv si non-chirurgical de rejuvenare faciala. Efectuat numai de medici specialisti in domeniu, tratamentul CO2RE ramane cea mai puternica metoda de rejuvenare faciala non-chirurgicala si cu timp scazut de recuperare.

NOU! - Tratamente Laser Gentle Max Pro pentru Reducerea Laxitatii Pielii


Acum, cu ajutorul laserului Gentle Max Pro, Anisia Skin and Laser Clinic va ofera cel mai avansat tratament de reducere al laxitatii pielii disponibil pe piata din Romania. Cu ajutorul tehnologiei avansate Candela, puteti acum beneficia de tratamente impotriva laxitatii pielii, fara a recurge la lifting.

Tratamentele faciale Gentle Max Pro impotriva laxitatii actioneaza prin folosirea energiei termice generate de laser pentru a produce contactia fibrelor de colagen din zona de tratament si prin stimularea activitatii fibroblastelor, celule esentiale pentru productia de colagen nou.

Tratamentul pentru laxitate cu laserul Gentle Max Pro se poate face la nivelul fetei si al gatului, fiind destinat in special persoanelor cu laxitate la nivel mic si mediu. Aceasta abordare in tratarea laxitatii prezinta o serie de avantaje, dintre care mentionam:

- Tratamentul este non-invaziv;
- Procedura este una rapida, putena dura intre 20 si 60 de minute;
- Tratamentul este nedureros;
- Rezultatele incep sa se vada imediat dupa tratament.

Intinereste-ti fata cu Hydrafacial


Hydrafacial este cea mai noua procedura de curatare a tenului, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie și hidratare.

Hidrodermoabraziunea este o metoda rapida si non-invaziva de refacere a tesutului, reducand astfel aspectul ridurilor si al liniilor fine, si micsorand vizibil porii dilatati. Un alt beneficiu al hidrodermabraziunii asupra unui ten matur este ca elimina celulele moarte de la suprafata pielii, si astfel permite o penetrare mai buna a altor produse de ingrijire aplicate ulterior.

Cum functioneaza Hydrafacial?


Tratamentul Hydrafacial se realizeaza in 5 pasi:

Pasul 1- curatare si exfoliere: Celulele moarte si impuritatile sunt eliminate de pe suprafata pielii
Pasul 2 – peeling: Cu ajutorul unor acizi speciali, se realizeaza un peeling superficial care curata porii, fara a irita sau a leza tegumentul.
Pasul 3 – extractie: In functie de necesitatile fiecarui ten, se alege un aplicator special care actioneaza cu tehnologia vortex si face extractii asupra porilor, curatandu-i in profunzime
Pasul 4 – hidratare: Se aplica o crema hidratanta, cu specificatie pentru tenul acneic, care are rolul de a sigila si a proteja tenul de radicalii liberi.

Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !