Tratamente Peeling

despre tratament

Tratamente de Peeling


Tratamentul cu Peeling consta dintr-o solutie delicata de exfoliere, aplicata pe zona fetei, gatului sau decolteului. Tipul de peeling depinde de particularitatile dermatologice ale fiecaruia dintre dumneavoastra. Aceasta solutie indeparteaza in mod delicat un strat superficial de celule de la suprafata pielii, stimuland o refacere accelerata a pielii.

Tratamentele de Peeling de la Fillmed sunt recomandate pentru combaterea semnelor de imbatranire, precum pete pigmentare, linii fine si riduri. De asemenea, tratamentele de peeling redau stralucirea tenului obosit/ tern si imbunatatesc starea generala de bine a pielii.

Acum, la Anisia Skin and Laser Center Ploiesti, va oferim tratamente de peeling cu produse de cea mai inalta calitate, de la prestigiosul producator francez Fillmed, impreuna cu specialistul nostru in estetica faciala, Dr. Cristina Safta.

Despre Produsele de Peeling Fillmed


Produsele de Peeling de la Fillmed sunt concepute in mod special pentru a fi aplicate pe piele sensibila. Acest lucru se datoreaza integrarii gluconolactonei in formula produsului. In sinergie cu alte ingrediente esentiale, produsele de Peeling de la Fillmed ofera atat un grad ridicat de toleranta la nivelul pielii, cat si rezultate mai bune.

Piele noastra trebuie sa fata fata efectelor negative ale razelor UV, stresului, schimbarilor hormonale si altor factori perturbatori. Suprafata pielii noastre este un indicator foarte important al starii de sanatate - o piele sanatoasa fiind stalucitoare si ferma. Produsele de la Fillmed va ofera o solutie acestor probleme, cu gama completa de tratamente de peeling.

Ce putem trata cu Produsele de Peeling de la Fillmed?


Gama de produse de Peeling de la Fillmed abordeaza urmatoarele specificitati de estetica faciala:


Time Peel

Riduri si FermitateBright Peel

Pete si LuminozitateLight Peel

Linii Fine si Luminozitate


Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !