Onicomicoza

despre tratament

Tratamentul Onicomicozei cu Laser nd:YAG


La Anisia Skin and Laser Center va oferim un tratament laser modern impotriva onicomicozei (ciuperca sau micoza unghiei). Ciuperca unghiei este o problema comuna, dar care netratata poate duce la diverse complicatii si, eventual, la pierderea unghiilor afectate.

Cu ajutorul laser-ului nd:YAG al platfomei Gentle Max Pro de la Syneron Candela, specialistii nostri in dermatologie trateaza eficient si definitiv onicomicoza. Mai jos, va invitam sa descoperiti mai multe detalii despre onicomicoza, despre etapele tratamentului, despre metoda de actiune a laser-ului nd:YAG impotriva micozelor si despre cum sa preveniti reaparitia onicomicozei.

Ce este onicomicoza?


Onicomicoza este denumirea generica acordata oricarei infectii fungale ale unghiei. Concret, unghia este afectata de anumite ciuperci parazite (fungi) care, in timp, cauzeaza un grad ridicat de disconfort atat estetic cat si functional al zonei afectate. Onicomicoza este adesea contagioasa si se poate transmite in conditii de igiena precare, intalnite cu preponderenta in saloane de infrumusetare, sali de sport si bazine de inot. Onicomicoza este o afectiune raspandita larg. Se manifesta in mod normal sub forma unor pete albe sau galbene sub unghie, care afecteaza progresiv sanatatea unghiei. Din fericire, exista astazi tratamente eficiente pentru onicomicoza.

Cum se trateaza Onicomicoza?


La Anisia Skin and Laser Center, va recomandam tratamentul cu laser pentru a scapa rapid si sigur de onicomicoza. De regula, Onicomicoza se trata prin metode topice (creme, unguente) sau prin medicamente orale. Aceste tratamente insa, desi cu un bun potential, prezinta o serie de dezavantaje: metodele topice sunt de foarte lunga durata si necesita un nivel ridicat de atentie, iar cele medicamentoase pot afecta persoanele cu probleme hepatice sau cu intoleranta la substantele active din respectivul tratament.

Tratamentul cu laserul nd:Yag al platformei Gentle Max Pro pe care il oferim evita toate aceste probleme. Prin utilizarea fototermolizei selective, laserul nd:YAG transmite impulsuri de energie cu absorptie in celulele ciupercii, dar nu si in cele ale corpului. Deoarece marea majoritate a micozelor piciorului sunt extrem de sensibile la temperaturi ce depasesc 55 de grade Celsius, energia termica livrata prin laser distruge celulele parazite selectiv si eficient. Tratamentul laser nu are efectele secundare asociate celorlate tipuri de tratament, fiind astfel o solutie viabila pentru persoane cu alergii sau cu sensibilitati la tratamente topice sau medicamentoase.

Cel mai important aspect al tratamentului onicomicozei cu laser este insa abilitatea energiei termice de a patrunde in toate zonele afectate, realizandu-se astfel un tratament profund ce reduce foarte mult posibilitatea de recidiva a ciupercii.

Care sunt etapele de tratament al onicomicozei cu laserul Gentle Max Pro?


Pentru un tratament eficient si cu rezultate maxime, se recomanda respectarea urmatorului protocol de tratament:

Ce facem dupa tratament?


Dupa tratament, ca masura suplimentara de precautie, se recomanda:

Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !