Mezoterapie si Skin Perfusion

despre tratament

Tratamente de Mezoterapie


Mezoterapia Fillmed este una dintre cele mai avansate tratamente anti-ageing disponibile, folosind o gama unica de produse, recunoscute international, pentru a reface calitatea pielii. Cu ajutorul unor formule unice ce contin peste 53 de ingrediente active, produsele noastre va vor reda stralucirea, fermitatea si aspectul tanar, natural, al tenului.

In plus, la Anisia Skin and Laser Clinic, va oferim produsele din gama Skin Perfusion - o serie inovativa de cosmeceutice, dezvoltata special pentru a augmenta si conserva rezultatele procedurilor cosmetice si de rejuvenare faciala.

Acum, la Anisia Skin and Laser Center Ploiesti, va oferim tratamente avansate de mezoterapie, de cea mai inalta calitate, de la prestigiosul producator francez Fillmed. Impreuna cu specialistul nostru in estetica faciala, Dr. Cristina Safta.

Despre Mezoterapie si Skin Perfusion


Fillmed reprezinta unul dintre cele mai inalte standarde de calitate disponibile pe piata atunci cand discutam de mezoterapie. Cu peste 4 decenii de experienta, Fillmed va pune la dispozitie produse de o calitate exceptionala, ce ofera rezultate spectaculoase, in conditii de siguranta.

In plus, produsele din gama Skin Perfusion va ofera o oportunitate suplimantara de a obtine cele mai bune rezultate. Formulate cu ajutorul conceptului inovativ Mix and Match , fiecare tip de produs in parte foloseste o combinatie unica de ingrediente pentru a livra rezultate personalizate.

In final, la Anisia Skin & Laser Clinic va oferim si tratamentul unic de microneedling Exceed, care duce tratamentele de rejuvenare faciala minim-invaziva la un nou nivel de calitate si rezultate.


Ce putem trata cu gamele de Mezoterapie si Skin Perfusion?


Gamele de Mezoterapie si Skin Perfusion tintestc urmatoarele specificatii de estetica faciala:


MHA-10Art Filler Fine LinesArt Filler LipsArt Filler Lips SoftGama Skin Perfusion


Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !