Leziuni Vasculare

despre tratament

Tratament Laser pentru Leziuni Vasculare


La Anisia Skin and Laser Clinic va oferim tratamente complete impotriva leziunilor vasculare cu ajutorul laser-ului Gentle Max Pro, cea mai performanta platforma duala laser Alexandrite si Nd:YAG pentru tratamente laser complete si sigure. Leziunile vasculare reprezinta zone unde sistemul vascular nu este dezvoltat in mod firesc, manisfestandu-se sub forma unor anomalii de forma ale vaselor de sange ce pot exista de la nastere sau pot fi dobandinte ulterior.

Cele mai frecvente leziuni vasculare dobandite ulterior sunt:

De ce apar leziunile vasculare?


Leziunile vasculare pot aparea din cauze multiple, strans corelate cu expunerea la mediul inconjurator dar si cu diverse tratamente medicamentoase si afectiuni.

Cauze externe: expunere indelungata la soare si arsuri solare; traumatisme ale pielii;
Cauze Interne: boli de colagen; tratament cu estrogen sau corticosteroizi; consum cronic de alcool, insuficienta venoasa cronica;

Cum tratam leziunile vasculare la Anisia Skin and Laser Clinic?


Pentru tratarea eficienta a leziunilor vasculare, va oferim cel mai avasat sistem laser de pe piata dedicat acestor tipuri de leziuni: Gentle Max Pro.Tratamentul cu laser nd:YAG al Gentle Max Pro este recomandat tratarii leziunilor vasculare datorita gradului mare de absorptie in hemoglobina a lungimii de unda de 1064nm. In timpul tratamentului, medicul va folosi un aplicator special al aparatului pentru a livra impusuri laser in derm. Hemoglobina din sange va absorbi energia laser, eliberand in mod controlat caldura. Aceasta va determina eliminarea vaselor de sange anormale din regiunile tratate.

In functie de leziune si de specificul medical al pacientului, pot fi necesare una sau mai multe sedinte de tratament. Pe langa eficienta sporita oferita de laserul nd:YAG, tratamentul leziunilor vasculare cu Gentle Max Pro este de asemenea potrivita pentru orice fototip.

Precautii si Recomandari pentru Tratamentul Leziunilor Vasculare


Pentru a ne asigura de succesul si calitatea tratamentului, dar si de siguranta medicului si a dumneavoastra, se recomanda respectarea urmatoarelor puncte:


Medicul dermatolog va determina zona exacta de tratament si intensitate cu care se va folosi laserul nd:Yag, in functie de specificul medical si dermatologic al fiecarui pacient. Echipamentul Gentle Max Pro este de asemenea dotat cu un sistem special de racire in timpul tratamentului (SDR – Sistem Dinamic de Racire ), cu ajutorul caruia se aplica un strat foarte subtire de criogen pe zona de tratamen cu o fractiune de secunda inainte de impulsul laser. Astfel, pielea se mentine rece iar procedura este confortabila si fara durere.

Indicatii post-tratament


Dupa tratamentul leziunilor vasculare cu Gentle Max Pro, este posibila aparitia unui edem, care va disparea insa in mod normal dupa o perioada ce variaza intre cateva ore si 3 zile. In urma tratamentului, vasele mici de sange vor disparea, insa cele mai mari pot persista inca maximum 2 luni. Daca dupa 2 luni inca sunt vizibile anumite parti ale leziunii vasculare, se recomanda inca un tratament.

Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !