Hidratare si Curatare

despre tratament

Tratamente de Hidratare si Curatare


O curatare atenta a pielii urmata de o hidratare profunda sunt doua reguli extrem de importante in preventia, dar si tratarea anumitor afectiuni. Fie ca vorbim de un ten tanar sau de un ten matur, curatarea si hidratarea trebuie sa faca parte din rutina noastra de ingrijire.

Pe langa rutina zilnica de curatare si hidratare, care trebuie efectuata dimineata si seara cu produse specifice fiecarui tip de ten, din cand in cand, avem nevoie si de tratamente mai complexe si mai puternice decat cele pe care le putem face acasa.

Curatarea pielii cu Hydrafacial


Hydrafacial este cea mai noua procedura de curatare a tenului, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie și hidratare.

Este un tratament complet non-invaziv si extrem de placut, fiind conceput ca o alternativa mai sigura si mai putin dureroasa la tratamentele traditionale din saloanele de cosmetice.

Cum functioneaza Hydrafacial?


Tratamentul Hydrafacial se realizeaza in 5 pasi:

Pasul 1- Curatare si Exfoliere: Celulele moarte si impuritatile sunt eliminate de pe suprafata pielii
Pasul 2 – Peeling: Cu ajutorul unor acizi speciali, se realizeaza un peeling superficial care curata porii, fara a irita sau a leza tegumentul.
Pasul 3 – Extractie: In functie de necesitatile fiecarui ten, se alege un aplicator special care actioneaza cu tehnologia vortex si face extractii asupra porilor, curatandu-i in profunzime
Pasul 4 – Hidratare: Se aplica o crema hidratanta, cu specificatie pentru tenul acneic, care are rolul de a sigila si a proteja tenul de radicalii liberi.
Pasul 5 – Protectie: Ansia Skin & Laser Clinic va pune la dispozitie si produsele Hydrafacial Daily Essentials. Ele ajuta la conservarea pe termen lung a rezultatelor pozitive obtinute cu Hydrafacial si reduce efectul nociv al poluantilor la care pielea este expusa in fiecare zi.

Care sunt beneficiile tratamentului Hydrafacial?


Hidratarea tenului cu tratamentul CRYOLED by FILLMED


Cryoled ofera o sinergie perfecta intre efectul biostimulant al crioplastiei si efectul ingredientelor active. Tratamentul functioneaza pe doua module: modulul LED si modulul CRYO.

Modulul LED – livreaza fasciculele de lumina in dermul profund, iar acestea ajung la centrele de energie celulara (mitocondrii), unde sunt transformate in energie, care este mai apoi absorbita de celule. In acest fel, celulele sunt stimulate sa lucreze la putere maxima si sa sporeasca productia de colagen si elastina. Pielea este revitalizata, iar tesutul conectiv este reorganizat.

Modulul CRYO - pe baza principiului socului termic, crioterapia determina o succesiune rapidă de vasoconstrictii si vasodilatatii care promoveaza penetrarea accelerata a ingredientelor active printr-un efect de pompare. Aplicatorul genereaza o scadere rapida a temperaturii, de pana la -18°C.

Efectele sunt vizibile inca dupa prima sedinta – semnele oboselii sunt reduse, iar liniile fine sunt diminuate. Tenul devine neted si luminos.

Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !