Epilare Definitiva cu Laser

despre tratament

Epilare Definitiva cu Laser Gentle Max Pro


La Anisia Skin and Laser Clinic Ploiesti va oferim cel mai eficient tratament de epilare definitiva cu laser: Gentle Max Pro. Epilarea definitiva cu laser Gentle Max Pro te ajuta sa scapi de parul nedorit in mod eficient, datorita puterii laserului, dar si in conditii de siguranta, pastrand integritatea pielii tale. Afla mai jos toate detaliile legate de serviciile noastre de epilare definitiva!

Cum functioneaza epilarea definitiva cu laser Gentle Max Pro?


Epilarea definitva cu laser foloseste principiul fototermolizei selective pentru a elimina firele de par. Impulsurile laser sunt livrate in piele cu ajutorul unui aplicator special, la o lungime de unda extrem de precisa cu o capacitate ridicata de absorptie in celulele firului de par. Epilarea definitiva cu laser Gentle Max Pro utilizeaza atat laserul Alexandrite de 755nm, cat si cel nd:YAG de 1064nm. In functie de tipul de ten si de nivelul de bronz al fiecarei persoane, se va recomanda unul din cele doua tipuri de laser.

Energia laser, odata ce ajunge in contact cu firul de par, se transforma in energie termica, distrugand complet foliculul pilos, realizandu-se astfel epilarea definitiva. Deoarece ambele tipuri de laser au capacitati de absoptie numai pentru anumite tipuri de tesut, medicul dermatolog poate seta cu usurinta intensitatea energiei pentru fiecare tip de ten sau bronz, protejand asfel tesuturile inconjuratoare si asigurand o epilare usoara si eficienta.

De ce sa aleg epilarea definitiva cu laser in locul altor metode?


Epilarea definitiva cu laser este superioara altor metode de epilare din urmatoarele motive:

Cum ma pregatesc pentru epilarea definitiva?


Inainte de prima sedinta de epilare definitiva cu laser, este important sa respectam urmatoarele doua masuri de precautie:

Ce se intampla in timpul procedurii de epilare definitiva cu laser?


1. Inainte de a incepe sedinta de epilare, zona de tratament este curata de medicul dermatolog. De asemenea, medicul dermatolog se va asigura ca alunitele sunt protejate de razele laser, prin acoperirea lor cu un pigment sau carioca alba. Astfel, se va evita absorptia impulsurilor laser de catre melanina din aceste alunite sau in leziuni pigmentare;

2.Medicul dermatolog va determina nivelul exact de energie asociat tipului dumneavoastra de ten si specificului dermatologic pe care il prezentati.

3. Medicul dermatolog va livra impulsurile laser pe zona de epilare folosind un aplicator special. Pentru evitarea disconfortului in timpul epilarii, echipamentul Gentle Max Pro este prevazut cu un sistem special de racire - Sistem Dinamic de Racire (SDR), care aplica o pelicula de criogen pe zona de tratament, la un timp foarte scurt inainte de livrarea impulsului laser. Se asigura astfel un tratament nedureros si relaxant. Ochelarii speciali de protectie sunt obligatorii atat pentru dumneavoastra cat si pentru medic.

Ce fac dupa sedinta de epilare definitiva cu laser?


In perioada urmatoare efectuarii epilarii definitive cu laser Alexandrite sau nd:YAG, este posibila aparitia unei usoare stari de caldura, roseata sau disconfort termic in zona de tratament.Aceste simptome dispar dupa cel mult 48 de ore de la tratament. In cazul aparitiei unui eritem, se pot aplica comprese cu apa rece in prima zi. De asemenea, este indicat sa folositi o crema cu factor de protectie impotriva razelor ultraviolete.

Dupa fiecare sedinta de epilare, sunt interzise urmatoarele:

De cate sedinte de epilare definitiva am nevoie ca sa scap complet de par?


Pentru a obtine un rezultat complet (e.g. inlaturarea completa a parului) se recomanda 6 sedinte de epilare definitiva cu Gentle Max Pro, la intervale de minim 6 saptamani si maxim 12 saptamani. Este important sa notati ca in zona de tratament mai pot aparea fire de par, datorate schimbarilor hormonale. De aceea, se recomanda sedinte de intretinere odata pe an.

Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !