Crio-Sculptare Define

despre tratament

Slabire Localizata prin Crio-Sculptare


Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slabire localizata de ultima generatie, ce va ofera posibilitatea de a slabi usor si fara efort. Tehnologia de crio-sculpting este cea mai avansata metoda de criolipoliza de pe piata, ce permite o slabire mai rapida si eficienta decat alte metode de slabire. Acum cu o racire de pana la -11C, crio-sculptarea tinteste mai profund tesutul adipos si genereaza apoptoza (moartea celuleor de grasime), fara a leza insa tesutul inconjurator. Potrivita atat pentru femei cat si pentru barbati, crio-sculptarea este metoda definitiva de slabire, acum disponibila si la Anisia Skin & Laser Clinic Ploiesti.

Ce este Crio-Sculptarea si cum Functioneaza?


Acum, cu ajutorul crio-sculptarii Define, criolipoliza se poate efectua cu mai multi aplicatori, special conceputi pentru fiecare zona de tratament. Cu ajutorul efectului de vacuum, zona cu tesut adipos in exces este expusa la temperaturi scazute fara a se leza insa tesuturile adiacente. Acest lucu este posibil datorita unei membrane speciale ce protejeaza piele de inghet.

La finalul tratamentului, adipocitele (tesutul gras) moare si este apoi eliminat in mod natural din organism. Tratamentul este, astfel, non-invaziv, putandu-se reveni imediat la activitatea de zi cu zi.


Cum se efectueaza tratamentul de crio-sculptare?


Crio-sculptarea se efectueaza prin plasarea aplicatorilor pe zona de tratament. Apoi, aplicatorii vor trage in interior tesutul adipos, asigurand insa protectia tesuturilor conexe si a fibrelor de colagen. Pasii specifici sunt urmatorii:

Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !