Tratament Cicatrici

despre tratament

Tratamente Laser pentru Inlaturarea Cicatricilor


La Anisia Skin and Laser Clinic Ploiesti va oferim cel mai avansat tratatament impotriva cicatricilor: laserul CO2RE de la Candela Beautymed. In exclusivitate in Ploiesti, acest tratament va ajuta sa scapati de cicatricile acneice si postchirurgicale rapid si eficient, fara a fi nevoie de proceduri estetice complicate.

Metoda de tratament cu laser CO2 poate fi folosita impotriva cicatricilor hipertrofice, hipotrofice, acneice si postchirurgicale. Prin folosirea ablatiei fractionate, laserul incalzeste tesuturile, stimuland regenerarea naturala a tesuturilor si imbunatatirea aspectului pielii. Acest lucru se realizeaza prin stimularea productiei de colagen si elastina in mod natural in corp, ca urmare a tratamentului laser.

Avantajul major al tratamentului laser cu dioxid de carbon, prin comparatie cu metodele clasice de reducere a cicatricilor, este natura sa non-invaziva: tratamentul se efectueaza strict pe zona de tratament, fara a afecta tesuturile adiacente. In plus, terapia laser este mult mai eficienta deoarece modul sau de actiune este centrat pe puterea naturala de vindecare a organismului, iar laserul este doar un mod de a utiliza tot potentialul de vindecare pe care il avem.
despre tehnologie

Despre Laserul CO2RE - Candela Medical


Laserul CO2RE de la Candela Medical este cea mai avansata platforma laser pentru estetica medicala si dermatologie estetica. Cu ajutorul acestui echipament laser de mare performanta, medicii nostri specialisti pot efectua tratamente de inalta complexitate in mod non-chirurgical. Astfel, veti putea scapa de cicatrici si de alte leziuni de la nivelul pielii mult mai rapid, fara durere si cu un timp de recuperare scazut.
cum functioneaza

Despre Tratamentul Laser CO2RE


Durata tratamentelor si timpul de recuperare dupa tratamentul cu laser CO2 variaza in functie de specificul dermatologic al fiecarui pacient. In functie de nevoile specifice pe care le aveti, medicii nostri specialisti va vor recomanda variantii ale urmatorului protocol standard de tratament:

Programeaza-ti tratamentul acum !

Lasa-ne numele si numarul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!
Cererea ta a fost trimisa cu succes, multumim!
Din pacate cererea nu a putut fi trimisa, va rugam sa mai incercati !