Slăbire Localizată

Slabire Localizata prin Criolipoliza

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție. Criolipoliza este populară datorită rapidității tratamentului și ușurinței cu care se realizează pierderea în centimetri.

Criolipoliza folosește un mecanism non-invaziv prin care țesutul adipos este răcit controlat, generând apoptoza (moartea celulelor de grăsime), fără a afecta însă restul țesutului. Eficiența și siguranța tratamentului au făcut din criolipoliză o metodă populară de slăbire atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Ce este Criolipoliza si cum functioneaza?

Criolipoliza presupune plasarea a doi aplicatori pe zona de tratament (coapse, abdomen, fese, etc). Apoi, cu ajutorul unui efect de vacuum, zona cu țesut adipos este trasă ușor în interiorul aplicatorului unde este supusă la temperaturi scăzute pentru o perioadă determinată. Între aplicator și piele se aplică o membrană specială care protejează dermul și țesuturile conexe de temperatura scăzută.

Expuse în acest mod la temperatura scăzută, celulele de grasime (adipocitele) mor și sunt eliminate apoi în mod natural de organism de-a lungul unei perioade de timp.

Cum se efectueaza Criolipoliza?

Criolipoliza se efectuează prin plasarea aplicatorilor pe zona de tratament. Aplicatorii vor trage în interior țesutul adipos, asigurând însă protectia țesuturilor conexe și a fibrelor de colagen. Pașii specifici sunt următorii:

Stabilirea planului și a zonelor de tratament pentru a asigura cele mai bune rezultate în funcție de specificul fiecărui pacient;

Plasarea aplicatorilor pe zona de tratament și generarea efectului de răcire;

După o perioada determinată de timp, ce variază în funcție de fiecare pacient, aplicatorii sunt înlăturați;

În urma tratamentului, țesutul adipos va fi eliminat pe cale naturală de către organism;

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!