Remodelare
Corporală

Proceduri Non-invazive de
Remodelare Corporala

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor. Studiile recente arată ca în urma aplicării unor tratamente de remodelare corporală combinate se poate pierde pana la 50% mai multă greutate corporală, într-un timp semnificativ mai scurt decât prin combinarea dietei și a sportului. Cu alte cuvinte, remodelarea corporală poate avea rezultate extraordinare, atunci când tratamentele sunt aplicate corespunzător și sunt însoțite de un stil de viață echilibrat.

Ce este tratamentul VelaShape III?

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai peformant tratament non-invaziv de remodelare corporală din lume.

Unicitatea aparatului VelaShape III este dată de combinarea a patru tehnologii puternice: radiofrecvența, masajul cu role mecanice, terapia cu lumină infraroșie și vacuum. Studiile clinice realizate arată că tratamentul VelaShape III poate înlătura de la primele ședințe până la 2 cm de țesut adipos din zona abdominală și până la 1,5 cm de pe coapse.

Dupa cate sedinte se vad rezultatele cu VelaShape III?

VelaShape III oferă rezultate vizibile încă după prima ședință: o piele mai tonifiată și uniformă.

În funcție de zona tratată și de obiective, specialistul vă poate recomanda între 4 și 6 ședințe efectuate la distanță de două săptămâni.

De ce slabim eficient cu VelaShape III?

Tehnologia patentata Elos, folosită de echipamentul VelaShape III combină patru tehnologii puternice cu rezultate dovedite în remodelarea corporală: infraroșu, radiofrecvența, vacuum-ul și masajul cu role mecanice.

Lumina infraroșie este o radiație electromagnetică a cărei lungime de undă este mai mare decât cea a luminii vizibile, dar mai scurtă decât a undelor radio. Nu este vizibilă cu ochiul liber, însă îi simțim efectul prin căldura ce o emană. Această caldură acționează în profunzimea pielii și are ca efect stimularea metabolismului și a activității celulare.
Radiofrecvența – undele emise de radiofrecvență penetrează țesutul până la 2-4 mm adâncime, încălzindu-l până la 42 de grade, astfel încât să se producă o stimulare a fibrelor de colagen și elastină și, totodată, provoacă sinteza de colagen nou.

Vacuum-ul este un profund masaj al țesuturilor cutanate care dislocă grăsimile ce provoacă inestetica celulită și ajută la eliminarea lor prin drenaj limfatic. Vacuum-ul este recomandat în tratarea oricărui tip de celulită – fibroasă, edematoasă, mixtă și în orice grad de avansare de la I la IV.

Masajul cu role mecanice – favorizează drenajul limfatic și asigură un tratament plăcut și relaxant.

Ce este tratamentul Icoone?

Icoone este un tratament cu role motorizate menit să producă Stimularea Micro Alveolara (MMAS). Acțiunea mecanică și aspirația fractionată generate de role, livrează în piele 1180 micro stimulații pe dm2. Micro alveolele încorporate în vacuum stimulează vacuolele din țesut, asigurându-se astfel un tratament uniform precis.

Icoone funcționează pe baza unei sinergii de tehnologii:

Tehnologia Roboderm – multistimularea alveolară a țesuturilor

Orificii cu vacuum activ – peste 1000 de stimulari pe decimetru pătrat

Sistem de absorbție – nu produce niciun fel de durere

Combinarea acestor tehnologii face posibilă tratarea țesutului mai gros, fără a fi afectată epiderma. Tratamentul Icoone poate fi aplicat pe mai multe zone ale corpului, tratând o gamă largă de indicații.

Beneficiile Terapiei Icoone

Acest tratament revoluționar, fără durere și non-invaziv, oferă pielii un „antrenament” care tratează multiple afecțiuni ale pielii. Aplicatorul pentru corp elimină celulita și grasimea localizată, în timp ce stimulează fibroblastele să producă elastină și colagen nou. Tehnologia Icoone oferă rezultate excepționale asupra țesutului cutanat – tonifiere și fermitate, chiar și în cele mai dificile cazuri.

Cu ajutorul aplicatorului pentru față se pot realiza tratamente anti-aging și de lifting asupra feței, decolteului și gâtului, având ca efecte reducerea laxitatii pielii și reducerea ridurilor și a liniilor fine.

De ce Drenaj Limfatic?

Este la fel de natural ca mersul, un mare pas în recuperarea și prevenirea multor probleme de estetică. Cauzele acestor probleme sunt în general supraalimentarea și lipsa de exercițiu. Faptul că stăm multe ore în picioare sau așezați duce la umflarea picioarelor, ceea ce cauzează, odată cu trecerea timpului, multiple probleme estetice (retenția de lichide, picioare umflate). Prin masaj limfatic se poate scăpa și de celulită.

De asemenea, Linfopress se poate folosi și în desăvârșirea unei alte terapii (după efectuarea unui masaj vacuumatic) având efect de drenaj limfatic.

Despre Drenajul Limfatic

Pe lângă dieta bogată în alimente care au puterea de a grăbi eliminarea toxinelor din organism, există proceduri corporale terapeutice care reușesc același lucru. Una dintre metodele consacrate este drenajul limfatic. În principiu, drenajul limfatic este un masaj ușor combinat cu aplicarea presiunii ușoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală și a genunchilor.

Avantaje

În zilele noastre, în Europa de Vest, drenajul limfatic este o metodă impusă nu numai în câmpul estetic, dar și în tratamentul unor afecțiuni: reumatismale, circulatorii, traumatologice, ulcer varicos, escare, răni după intervenții chirurgicale, arsuri, sinuzite, amigdalită, faringită etc.

Utilizare

-eliminarea toxinelor și a retenției de apă
-tratarea celulitei
- -reducerea senzației de picioare grele, umflate
-detoxifierea organismului
-favorizează recuperarea elasticității cutanate
-îmbunătățește trofismul pielii
-prevenirea varicelor și a tromboflebitei

Beneficii clienti

Beneficiile drenajului limfatic sunt: reducerea edemelor („umflăturilor”) de diverse etiologii, detoxifierea organismului, regenerarea tisulară, efecte anti-îmbătrânire, ameliorarea durerilor cronice, reducerea simptomelor oboselii cronice, acțiune antispastică, relaxare profundă (ajutor în insomnii, stres, pierderi de memorie), efecte asupra celulitei.

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!