Rejuvenare Intima

Rejuvenare Intimă prin Terapie Laser CO2

La Anisia Skin and Laser Clinic Ploiești vă oferim în exclusivitate cele mai moderne și sigure tratamente de rejuvenare intimă și ginecologie laser, cu ajutorul celei mai moderne platforme laser CO2: CO2RE de la Candela Medical. Cu ajutorul acestui echipament, medicii noștri utilizează energia laser pentru a trata țesutul vaginal și zona vulvei, îmbunătățind starea generală și aspectul, dar tratând și incontinența urinară.

Tratamentul CO2RE Intima este cel mai avansat din lume pentru abordarea modernă, non-invazivă a problemelor intime ale femeilor. Astfel, tehnologia avansată și medicii noștri specialiști vă aduc pentru prima oară posibilitatea de a înlătura vechile tabuuri și de a vă redobândi feminitatea așa cum meritați.

În mod concret, acum veți putea beneficia de următoarele avantaje cu ajutorul unui tratament laser non-invaziv:

  • Rejuvenare vaginală;
  • Reducerea laxității și uscăciunii;
  • Reducerea incontinenței urinare;
  • Reducerea efectelor menopauzei;

Despre Laserul CO2RE Intima- Candela Medical

Laserul CO2RE de la Candela Medical este cea mai avansată platformă laser pentru ginecologie și ginecologie estetică. Cu ajutorul acestui echipament laser de mare performanță, medicii noștri specialiști pot efectua tratamente de înaltă complexitate în mod non-chirurgical, inclusiv pentru rejuvenare vaginală și pentru tratarea laxității și a incontinenței urinare.

Cum funcționează Tratamentul Laser CO2RE Intima

Tratamentul CO2RE Intima are o serie de beneficii majore față de alte metode de rejuvenare intimă și a obținut recunoaștere internațională din partea femeilor:

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!