Rejuvenare
Facială

Tratamente de Rejuvenare Faciala

Rejuvenarea facială presupune combinarea mai multor proceduri medical-estetice pentru readucerea trăsăturilor faciale la o formă inițială, întinerită. O procedură de rejuvenare facială realizată corect nu trebuie să schimbe înfățișarea, ci doar să ajusteze micile schimbări cauzate de trecerea timpului.

La Anisia Skin & Laser Clinic avem o serie de tratamente de rejuvenare facială, complet non-invazive și care au protocoale de tratamente adaptabile oricărui tip de ten.

NOU! În Exclusivitate în Ploiești, Anisia Skin & Laser Clinic vă oferă și procedurile laser CO2RE și CO2RE de la Candela Medical pentru rejuvenare facială, tratarea ridurilor și reducerea laxității.

NOU! - Tratamente Laser CO2 pentru
Rejuvenare Facială

Anisia Skin & Laser Clinic vă oferă, în exclusivitate în Ploiești, tratamente de rejuvenare facială cu laserul CO2RE de la Candela Medical. Cu ajutorul CO2RE, veți putea beneficia de tratamente de rejuvenare facială de o eficiență fără precedent, cu rezultate excepționale în eliminarea ridurilor și întinerirea pielii. Astfel, tratamentul laser:

Stimulează Neocolageneza

Cu ajutorul tratamentului laser CO2RE pentru rejuvenare facială, se stimulează producția de colagen nou, element-cheie pentru a avea un ten mai ferm, cu aspect tânăr. Acest efect produce rezultate deosebite și împotriva ridurilor și liniilor fine.

Generează un Puternic Efect de Vindecare

Căldura produsă de laser în piele pe parcursul tratamentului generează apoi și un puternic efect de vindecare, ce duce la un aspect întinerit al pieli

Procedura laser CO2 – CO2RE este ideală pentru doamne și domni de vârstă medie ce doresc un tratament non-invaziv și non-chirurgical de rejuvenare facială. Efectuat numai de medici specialiști în domeniu, tratamentul CO2RE rămâne cea mai puternică metodă de rejuvenare facială non-chirurgicală și cu timp scăzut de recuperare.

NOU! - Tratamente Laser Gentle Max Pro pentru Reducerea Laxității Pielii

Acum, cu ajutorul laserului Gentle Max Pro, Anisia Skin & Laser Clinic vă oferă cel mai avansat tratament de reducere al laxității pielii disponibil pe piața din România. Cu ajutorul tehnologiei avansate Candela, puteți acum beneficia de tratamente împotriva laxității pielii, fără a recurge la lifting.

Tratamentele faciale Gentle Max Pro împotriva laxității acționează prin folosirea energiei termice generate de laser pentru a produce contracția fibrelor de colagen din zona de tratament și prin stimularea activității fibroblastelor, celule esențiale pentru producția de colagen nou.

Tratamentul pentru laxitate cu laserul Gentle Max Pro se poate face la nivelul feței și al gâtului, fiind destinat în special persoanelor cu laxitate la nivel mic și mediu. Această abordare în tratarea laxității prezintă o serie de avantaje, dintre care menționăm:

Întinerește-ți fața cu
Hydrafacial

Hydrafacial este cea mai nouă procedura de curățare a tenului, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare.

Hidrodermoabraziunea este o metodă rapidă și non-invazivă de refacere a țesutului, reducând astfel aspectul ridurilor și al liniilor fine, și micșorând vizibil porii dilatați. Un alt beneficiu al hidrodermabraziunii asupra unui ten matur este că elimină celulele moarte de la suprafața pielii, și astfel permite o penetrare mai bună a altor produse de îngrijire aplicate ulterior.

Cum funcționează Hydrafacial?

Tratamentul Hydrafacial se realizeaza în 4 pași:

Curățare și Exfoliere: Celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de pe suprafața pielii

Peeling: Cu ajutorul unor acizi speciali, se realizează un peeling superficial care curăță porii, fără a irita sau a leza tegumentul.

Extracție: În funcție de necesitățile fiecărui ten, se alege un aplicator special care acționează cu tehnologia vortex și face extracții asupra porilor, curățându-i în profunzime

Hidratare: Se aplică o cremă hidratantă, cu specificație pentru tenul acneic, care are rolul de a sigila și a proteja tenul de radicalii liberi.

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!