Tratamente
Peeling

Despre tratamentul de Peeling

Tratamentul cu Peeling constă într-o soluție delicată de exfoliere, aplicată pe zona feței, gâtului sau decolteului. Tipul de peeling depinde de particularitățile dermatologice ale fiecărui pacient. Aceasta soluție îndepărtează în mod delicat un strat superficial de celule de la suprafața pielii, stimulând o refacere accelerată a pielii.

Tratamentele de Peeling de la Fillmed sunt recomandate pentru combaterea semnelor de îmbătrânire, precum pete pigmentare, linii fine și riduri. De asemenea, tratamentele de peeling redau strălucirea tenului obosit/ tern și îmbunătățesc starea generală de bine a pielii.

La Anisia Skin & Laser Center Ploiești, vă oferim tratamente de peeling cu produse de cea mai înaltă calitate, de la prestigiosul producator francez Fillmed, împreună cu specialistul nostru în estetică facială, Dr. Nectara Mitroi.

Despre Produsele de Peeling Fillmed

Produsele de Peeling de la Fillmed sunt concepute în mod special pentru a fi aplicate pe pielea sensibil[. Acest lucru se datorează integrării gluconolactonei în formula produsului. În sinergie cu alte ingrediente esențiale, produsele de Peeling de la Fillmed oferă atât un grad ridicat de toleranță la nivelul pielii, cât și rezultate mai bune.

Piele noastră trebuie să facă față efectelor negative ale razelor UV, stresului, schimbărilor hormonale și altor factori perturbatori. Suprafața pielii noastre este un indicator foarte important al stării de sănătate – o piele sănătoasă fiind strălucitoare și fermă. Produsele de la Fillmed oferă o soluție acestor probleme, cu gama completă de tratamente de peeling.

Ce putem trata cu gamele de Mezoterapie
si Skin Perfusion?

Gama de produse de Peeling de la Fillmed abordează următoarele specificități de estetică facială:

Time Peel

Riduri si Fermitate

Bright Peel

Pete si Luminozitate

Light Peel

Linii Fine si Luminozitate

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!