Tratamente
Peeling

Pb+Serum+Anisia+Ploiesti4.webp

Ce este peelingul chimic?

Tratamentul cu Peeling constă într-o soluție delicată de exfoliere, aplicată pe zona feței, gâtului sau decolteului. Tipul de peeling depinde de particularitățile dermatologice ale fiecărui pacient. Aceasta soluție îndepărtează în mod delicat un strat superficial de celule de la suprafața pielii, stimulând o refacere accelerată a pielii.

Tratamentele de Peeling de la Fillmed sunt recomandate pentru combaterea semnelor de îmbătrânire, precum pete pigmentare, linii fine și riduri. De asemenea, tratamentele de peeling redau strălucirea tenului obosit/ tern și îmbunătățesc starea generală de bine a pielii.

La Anisia Skin & Laser Center Ploiești, vă oferim tratamente de peeling cu produse de cea mai înaltă calitate, de la prestigiosul producator francez Fillmed, împreună cu specialistul nostru în estetică facială, Dr. Nectara Mitroi.

Tipuri de peeling chimic

Peelingul chimic este de trei feluri: superficial, mediu și profund. În timpul procedurii de peeling chimic superficial se utilizează acizi în concentrații reduse care vor afecta doar stratul superficial al pielii. Acest tip de peeling se adresează persoanelor cu pielea mai sensibilă, având efect de hiperpigmentare și de hidratare.

Peelingul chimic mediu folosește acizi mai concentrați, ceea ce îi permite să pătrundă în mai multe straturi ale pielii. Peelingul mediu ajută la eliminarea ridurilor fine, a cicatricilor, dar și pentru cheratoze actinice.

Nu în ultimul rând, în timpul peelingului chimic profund se utilizează acizi în concentrații mari care vor pătrunde în derm. Tipul de tratament cu peeling profund ajută la tratarea cicatricilor, dar se folosește extrem de rar din cauza perioadei lungi de recuperare.

 

Cui i se adresează acest tratament de peeling

Procedura de peeling chimic este recomandată adolescenților de peste 17 ani care au acnee, dar și persoanele de peste 30 de ani, unde semnele de îmbătrânire devin tot mai evidente. 

 

Când se recomandă tratamentul
de peeling chimic

Peelingul chimic se recomandă în cazul în care o persoană suferă de:

– acnee;

– ten sensibil;

– riduri;

– pigmentare neuniformă a feței;

– cicatrici post acnee;

– fotoîmbătrânire (piele lipsită de elasticitate, plină de riduri).

 

Când nu este recomandată efectuarea tratamentului de peeling

Tratamentul de peeling chimic nu se recomandă persoanelor gravide sau care alăptează, celor alergice la substanțele folosite în timpul procedurii sau celor care prezintă leziuni active pe zonele pielii unde se va aplica tratamentul.

În plus, peelingul chimic nu trebuie aplicat de persoanele care au pielea închisă la culoare (în special pacientele bronzate în urma expunerii la soare) sau celor care folosesc tratamente cu medicamente precum doxiciclina, ciprofloxacina sau levofloxacina, ce ajută la reducerea fotosensibilității.

 

Câte ședințe de peeling chimic sunt necesare

Sunt necesare între două și patru ședințe de peeling chimic la un interval de patru săptămâni pentru a obține rezultate dorite. Totuși, numărul nu este unul fix, putând exista un tratament individual stabilit de medicul dermatolog, în funcție de problema pacientului.

 

Preț peeling chimic

Prețul unui peeling chimic superficial pentru față, decolteu și mâini variază între 350 și 500 de lei. În schimb, un peeling chimic mediu costă între 600 și 800 de lei. La Anisia Skin & Laser Clinic prețul standard pentru o ședință de peeling chimic costă 350 de lei per ședință. Pe site-ul nostru puteți găsi diferite oferte speciale, plus lista completă de prețuri AICI.

Despre Produsele de Peeling Fillmed

Produsele de Peeling de la Fillmed sunt concepute în mod special pentru a fi aplicate pe pielea sensibil[. Acest lucru se datorează integrării gluconolactonei în formula produsului. În sinergie cu alte ingrediente esențiale, produsele de Peeling de la Fillmed oferă atât un grad ridicat de toleranță la nivelul pielii, cât și rezultate mai bune.

Piele noastră trebuie să facă față efectelor negative ale razelor UV, stresului, schimbărilor hormonale și altor factori perturbatori. Suprafața pielii noastre este un indicator foarte important al stării de sănătate – o piele sănătoasă fiind strălucitoare și fermă. Produsele de la Fillmed oferă o soluție acestor probleme, cu gama completă de tratamente de peeling.

Group-532-1.webp

Ce putem trata cu gamele de produse de Peeling de la Fillemed?

Gama de produse de Peeling de la Fillmed abordează următoarele specificități de estetică facială:

 

Riduri & Linii Fine

Iregularități Texturale

Rejuvenare globală a tenului

Pete Pigmentare

Luminozitate

Reducerea semnelor de îmbătrânire

Rezultate Dovedite

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Time Peel

Riduri si Fermitate
Group-546.webp

Bright Peel

Pete si Luminozitate
Group-547.webp

Light Peel

Linii Fine si Luminozitate
Group-550.webp

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe

VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe