Tratamente corporale
cu VIORA V10

V10-3-HPs-1366x2048.webp

Ce este VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Echipamentul revoluționar VIORA V10 face parte din cea mai nouă gamă de aparatură de pe piața din România ce îmbină tehnologii multiple de tratament, integrate într-o singură platformă.

În remodelarea corporală echipamentele Viora V-Series, din care face parte și VIORA V10, oferă rezultate excepționale și multiple beneficii. 

 

Avantajele VIORA V10:

 • Reducerea celulitei
 • Fermitate corporală
 • Slăbit în circumferință
 • Reconturare corporală

Aparatura VIORA V10 are la bază trei tehnologii inovative: radiofrecvența bi-polară, radiofrecvența multi-polară și radiofrecvența fracționată de tip SVC. Acestea oferă siguranță și rezultate eficiente.
Tratamentul poate fi personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Experimentează noua tehnologie VIORA V10

viora-v10-banner.png

Cum funcționează tratamentul VIORA V10

Viora V10 este o platformă multi-tehnologică care combină radiofrecvența, radiofrecvența fracționată și vacuumul, oferind o soluție eficientă pentru remodelarea corporală, reducerea celulitei, îmbunătățirea fermității pielii și rejuvenare.

Un aspect cheie al tehnologiei Viora V10 este utilizarea celei mai avansate forme de radiofrecvență: multi-polară (MULTICORE™), combinată cu vacuum. Principala caracteristică benefică a acestei tehnologii brevetate constă în distribuția energiei radiofrecvenței pe mai multe canale și susținută de efectul vacuumului. Aceasta permite o mai bună absorbție a energiei în țesuturi, permițând tratamentul unor zone mai mari și obținând rezultate spectaculoase.

În mod concret, tehnologia Viora V10 acționează astfel: în timpul tratamentului, capetele de tratament emit energie radiofrecvență multi-polară și folosesc vacuumul pentru a direcționa și absorbi energia în straturile adânci ale pielii. Acest proces stimulează producția de colagen și elastină, esențiale pentru regenerarea și întinerirea pielii.

Având o distribuție uniformă a energiei radiofrecvenței, Viora V10 permite tratamentul zonelor extinse, cum ar fi abdomenul, coapsele, brațele sau spatele, cu rezultate vizibile și durabile. Efectul vacuumului asigură o penetrare mai eficientă a energiei în țesuturi, maximizând astfel eficacitatea tratamentului.

728_6.jpg
viora-v10-tehnologie-noua.jpg

Beneficiile Tratamentului cu VIORA V10

 1. Rejuvenare Facială și Corporală:

  VIORA V10 stimulează producția de colagen și elastină, oferindu-vă un aspect rejuvenat și mai tânăr. Ridurile și liniile fine se reduc semnificativ, iar pielea capătă un aspect mai neted și mai ferm.

 2. Rezultate Remarcabile:

  Chiar de la prima ședință, veți observa îmbunătățiri semnificative ale pielii. Pe măsură ce tratamentul avansează, rezultatele se intensifică și devin mai durabile. Durata efectelor depinde de mai mulți factori, inclusiv tipul de piele, vârsta și stilul de viață, dar de obicei efectele tratamentului VIORA V10 durează între 6 luni și 1 an.

 3. Procedură Confortabilă și Nedureroasă:

  Tehnologia VIORA V10 este concepută pentru a oferi un tratament confortabil și fără durere. Pe măsură ce aparatul glisează peste piele, veți simți căldură plăcută și o ușoară senzație de masaj. Nu este necesară o perioadă de recuperare și vă puteți întoarce la activitățile normale imediat după procedură.

 4. Compatibilitate cu diverse tipuri de piele:

  Tehnologia VIORA V10 este potrivită pentru majoritatea tipurilor de piele, inclusiv pielea deschisă și pielea închisă la culoare. Fie că aveți un ten sensibil sau o piele mai închisă, tehnologia Viora V10 este concepută pentru a se adapta și a vă oferi rezultate optime în condiții de siguranță.

 5. Rezultate Durabile:

  Tratamentul VIORA V10 oferă rezultate vizibile și durabile. Pe măsură ce stimularea producției de colagen și elastină continuă în timp, efectele tratamentului se pot menține pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a maximiza și a menține rezultatele, se recomandă efectuarea unor ședințe periodice de întreținere, în funcție de recomandările specialistului.

Tratamentele cu VIORA V10 la Anisia Clinic

Anisia Clinic oferă o serie de tratamente cu Viora V10, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Acestea includ:

 1. Rejuvenare facială:

  Viora V10 stimulează producția de colagen și elastină, reducând liniile fine și ridurile și îmbunătățind textura și elasticitatea pielii.

 2. Remodelare corporală:

  Viora V10 este eficient în reducerea depozitelor de grăsime, îmbunătățirea aspectului celulitei și tonifierea pielii.

 3. Tratament anti-acnee:

  Viora V10 poate reduce inflamația și bacteriile care cauzează acnee, lăsând pielea clară și sănătoasă.

 4. Tratament anti-îmbătrânire:

  Viora V10 poate ajuta la încetinirea semnelor de îmbătrânire, oferind pielii un aspect mai tânăr și mai proaspăt

 5. Tratamentul vergeturilor 

  Vergeturile reprezintă deteriorări ale stratului dermic al pielii și se produc de obicei atunci când experimentăm o creștere rapidă în greutate sau în timpul sarcinii. În faza inițială, acestea prezintă o nuanță rozalie, moment considerat cel mai propice pentru a le trata. Pe măsură ce timpul trece, vergeturile se albesc. Deși este posibil ca vergeturile să nu dispară în totalitate, tratamentele cu Viora V-10 stimulează sinteza de colagen și elastină, contribuind astfel la reducerea semnificativă a vizibilității acestora.

 6. Rejuvenare si revolumizare buze 

  Obțineți un aspect rejuvenat și un volum natural al buzelor, fără a avea nevoie de injecții sau perioade de recuperare. Utilizând o combinație de energie de radiofrecvență și vacuum cu VIORA V10 PlumpRF specializat pentru față, putem stimula producția de colagen și îmbunătăți circulația în zona buzelor. Această procedură ne permite să oferim un aspect tânăr și voluminos buzelor, într-un mod non-invaziv și confortabil.

IMG-Homepage-Header-Anisia.webp

Întrebări frecvente despre tratamentul cu VIORA V10

Cât durează o sesiune de tratament cu Viora V10?

Durata unei sesiuni de tratament cu Viora V10 variază în funcție de zona tratată, dar în general durează între 30 și 60 de minute.

Este dureros tratamentul cu Viora V10?

Nu, tratamentul cu Viora V10 este neinvaziv și în general este descris ca fiind confortabil, unele persoane comparându-l cu un masaj cu pietre calde.

Când pot vedea rezultatele tratamentului cu Viora V10?

Deși unele persoane pot vedea îmbunătățiri imediate, rezultatele optime sunt în general observate după un număr de sesiuni, care pot varia în funcție de zona tratată și de condiția specifică a pielii.

Există efecte secundare la tratamentul cu Viora V10?

Viora V10 este un tratament non-invaziv și este considerat foarte sigur. În unele cazuri, poate exista o ușoară roșeață sau umflare la locul tratamentului, care dispare de obicei în câteva ore.

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe