Mezoterapie si
Skin Perfusion

Despre tratamentul de Mezoterapie

Mezoterapia Fillmed este unul dintre cele mai avansate tratamente anti-ageing disponibile, folosind o gamă unică de produse, recunoscute internațional ce au ca scop refacerea calității pielii. Cu ajutorul unor formule unice ce conțin peste 53 de ingrediente active, produsele noastre vă vor reda strălucirea, fermitatea și aspectul tânăr, natural, al tenului.

În plus, la Anisia Skin & Laser Clinic, vă oferim produse din gama Skin Perfusion, o serie inovativă de cosmeceutice, dezvoltată special pentru a augmenta și conserva rezultatele procedurilor cosmetice și de rejuvenare facială.

La Anisia Skin & Laser Center Ploiești vă oferim tratamente avansate de mezoterapie, de cea mai înaltă calitate, de la prestigiosul producator francez Fillmed, împreună cu specialistul nostru în estetică facială, Dr. Nectara Mitroi

Despre Mezoterapie si Skin Perfusion

Fillmed reprezintă unul dintre cele mai înalte standarde de calitate disponibile pe piață atunci când discutăm de mezoterapie. Cu peste 4 decenii de experiență, Fillmed vă pune la dispoziție produse de o calitate excepțională, ce oferă rezultate spectaculoase, în condiții de siguranță.

În plus, produsele din gama Skin Perfusion vă oferă o oportunitate suplimentară de a obține cele mai bune rezultate. Formulate cu ajutorul conceptului inovativ Mix and Match, fiecare tip de produs în parte folosește o combinație unică de ingrediente pentru a livra rezultate personalizate.

La Anisia Skin & Laser Clinic vă oferim și tratamentul unic de microneedling Exceed, care duce tratamentele minim invazive de rejuvenare facială la un nou nivel de calitate și oferă rezultate garantate.

Ce putem trata cu gamele de Mezoterapie
si Skin Perfusion?

Gamele de Mezoterapie și Skin Perfusion țintesc următoarele specificații de estetică facială:

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!