Mezoterapie si
Skin Perfusion

Group-3156.webp

Ce este mezoterapia facială

Mezoterapia facială presupune multiple injectări în mezoderm cu substanțe farmaceutice sau vitamine. Acest tratament se aplică la nivelul feței sau al gâtului, având ca scop refacerea tonusului pielii, estomparea ridurilor sau corectarea unor cicatrici. În plus, mezoterapia facială ajută la producerea elastinei și a colagenului, două substanțe care ajută tenul să rămână proaspăt și tânăr.

Totodată, tratamentul cu mezoterapie facială îndeplinește mai multe roluri precum cel nutritiv și antioxidant. În plus, stimulează microcirculația, iar efectul final este cel de rejuvenare.

Cum se realizează procedura de mezoterapie

Procedura de mezoterapie facială este una simplă și se realizează cu cremă anestezică. Zona de lucru se dezinfectează foarte bine înainte de aplicarea cremei, apoi se așteaptă 30 de minute pentru ca anestezicul să-și facă efectul. În timpul ședinței au loc mai multe injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanțe de 1-3 cm în zona feței sau a gâtului.

După încheierea terapiei, nu sunt recomandate dușuri fierbinți timp de 24 de ore de la terminarea tratamentului, iar expunerea la soare trebuie evitată.

 

 

Despre tratamentul de Mezoterapie

Mezoterapia Fillmed este unul dintre cele mai avansate tratamente anti-ageing disponibile, folosind o gamă unică de produse, recunoscute internațional ce au ca scop refacerea calității pielii. Cu ajutorul unor formule unice ce conțin peste 53 de ingrediente active, produsele noastre vă vor reda strălucirea, fermitatea și aspectul tânăr, natural, al tenului.

În plus, la Anisia Skin & Laser Clinic, vă oferim produse din gama Skin Perfusion, o serie inovativă de cosmeceutice, dezvoltată special pentru a augmenta și conserva rezultatele procedurilor cosmetice și de rejuvenare facială.

La Anisia Skin & Laser Center Ploiești vă oferim tratamente avansate de mezoterapie, de cea mai înaltă calitate, de la prestigiosul producator francez Fillmed, împreună cu specialistul nostru în estetică facială, Dr. Nectara Mitroi.

 

 

Ce simți pe durata tratamentului de mezoterapie

Înainte de a efectua tratamentul de mezoterapie facială medicul îți va aplica o cremă anestezică pentru ca în timpul procedurii să nu resimți durerea sau disconfortul. Prin urmare, tratamentul este minim invaziv, fiindcă acele sunt de dimensiuni mici. 

În schimb, după finalizarea procedurii pielea va deveni ușor iritată, însă eventualele probleme vor dispărea în termen de 24 până la 48 de ore.

 

 

Cât durează o ședință de mezoterapie

O ședință de mezoterapie facială durează în jur de 45 de minute, dar intervalul de timp diferă în funcție de zona tratată. Numărul de ședințe este diferit în funcție de fiecare persoană, însă în general se recomandă între patru și șase ședințe la un interval de șapte zile pentru a obține rezultatele dorite. 

Medicul va realiza pentru tine un plan personalizat în funcție de ten și nevoile tale, astfel încât să beneficiezi la final de efectele dorite.

 

 

Care sunt reacțiile adverse ale tratamentului de mezoterapie

Principalele reacții adverse ale tratamentului de mezoterapie sunt roșeața sau micile vânătăi, dar acestea vor dispărea în decurs de două zile. Procedura de mezoterapie facială este una sigură fiindcă substanțele folosite sunt produse în mod natural în organism, iar acul de mici dimensiuni folosit nu pătrunde în straturile profunde ale pielii.

 

 

Care sunt rezultatele mezoterapiei faciale

Mezoterapia facială, procedură minim invazivă, are mai multe beneficii pentru organismul tău precum elasticitatea tenului, îmbunătățirea texturii tenului, întinerirea pielii, prevenirea ridurilor, revitalizarea tenului, plus îmbunătățirea tonusului zonei unde s-a aplicat procedura. 

După prima ședință de mezoterapie vei observa primele rezultate, însă efectele finale dorite vor fi vizibile după patru – șase ședințe. 

După realizarea mezoterapiei facială nu trebuie să te machiezi timp de 24 de ore, iar ședințele la solar și saună trebuie evitate timp de două săptămâni. De asemenea, nu îți sunt recomandate băile fierbinți și efortul intens.

 

 

Când nu este indicată mezoterapia

Mezoterapia facială nu este recomandată persoanelor care sunt însărcinate sau care alăptează și nici celor care suferă de epilepsie, cancer, diabet sau tulburări de coagulare ale sângelui. În plus, pentru a reduce apariția vânătăilor, trebuie evitate utilizarea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui precum vitamina C, E, aspirina sau ibuprofenul. Concret, aspirina nu trebuie utilizată cu șapte – zece zile înainte de a efectua procedura, iar ibuprofenul cu două zile înainte.

Despre Mezoterapie si Skin Perfusion

Fillmed reprezintă unul dintre cele mai înalte standarde de calitate disponibile pe piață atunci când discutăm de mezoterapie. Cu peste 4 decenii de experiență, Fillmed vă pune la dispoziție produse de o calitate excepțională, ce oferă rezultate spectaculoase, în condiții de siguranță.

În plus, produsele din gama Skin Perfusion vă oferă o oportunitate suplimentară de a obține cele mai bune rezultate. Formulate cu ajutorul conceptului inovativ Mix and Match, fiecare tip de produs în parte folosește o combinație unică de ingrediente pentru a livra rezultate personalizate.

La Anisia Skin & Laser Clinic vă oferim și tratamentul unic de microneedling Exceed, care duce tratamentele minim invazive de rejuvenare facială la un nou nivel de calitate și oferă rezultate garantate.

Group-532.webp

Ce putem trata cu gamele de Mezoterapie
si Skin Perfusion?

Gamele de Mezoterapie și Skin Perfusion țintesc următoarele specificații de estetică facială:

Riduri & Linii Fine

Rejuvenare globală

Cearcane si Pungi

Luminozitate

Lifting Facial

Acnee

Iregularități texturale

Hidratare

Corecție

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

NCTF 135 HA

Group-541.webp

Gama Skin Perfusion

Group-544.webp

M-HA 10

Repeat-Grid-1.webp

M-HA 18

Group-188.webp

NCTF 135

Group-189.webp

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe

VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe