Tratamente Toxină Botulinică

botox+reducere.jpg

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

toxinabotulinica.webp

Ce este toxina botulinică?

Toxina botulinică, cunoscută și sub denumirea de „botox”, este o neurotoxină produsă de bacteriile Clostridium botulinum. Molecula de botox blochează eliberarea de acetilcolină la nivelul terminațiilor nervoase, împiedicând astfel contracția musculară. În domeniul esteticii medicale, toxina botulinică se utilizează pentru a reduce apariția ridurilor și a liniilor fine. Tratementul este minim-invaziv și presupune injectarea controlată a toxinei în zonele cu probleme. 

Cum acționează toxina botulinică?

Injecțiile cu toxină botulinică determină relaxarea mușchilor și reduc contracțiile musculare excesive, responsabile de apariția liniilor fine și a ridurilor. În urma acestei acțiuni, toxina botulinică oferă un aspect rejuvenat și proaspăt, întinerind vizibil zona tratată.

 

Cum se realizează procedura?

Procedura se realizează cu ajutorul unui ac extrem de subțire. Durata unei ședințe de tratament este scurtă și nu necesită anestezie. Cu toate acestea, pentru confortul pacientului, medicul specialist poate aplica o cremă anestezică pe zona tratată.

După procedură, este normal ca zona în care a fost efectuat tratamentul să prezinte o ușoară roșeață. Totodată, este recomandat să evitați pozițiile orizontale și înclinarea capului timp de cel puțin două ore, pentru a evita migrarea toxinei injectate. Mai mult decât atât, din același motiv, zona tratată nu trebuie frecată sau masată în ziua respectivă.

 

Care sunt zonele corporale care se pot trata cu ajutorul botox-ului?

Toxina botulinică poate fi aplicată cu succes pe diverse zone ale corpului, precum fruntea, zona sprâncenelor, colțurile ochilor și gât. Aceasta asigură obținerea unor rezultate remarcabile în ceea ce privește diminuarea liniilor fine și a ridurilor specifice acestor regiuni.

De asemenea, toxina botulinică reprezintă și o opțiune eficientă pentru tratarea hiperhidrozei, întrucât poate reduce transpirația în zonele precum axilele, palmele și talpile.

Tratarea Hiperhidrozei

Toxina botulinică reprezintă soluția inovatoare pentru tratarea hiperhidrozei (transpirației excesive). Toxina botulinică afectează semnalul transmis de terminațiile nervoase către glandele sudoripare, împiedicând astfel transpirația.

Acest tratament poate fi aplicat în zona axilelor, palmelor și tălpilor. Procedura este rapidă, nedureroasă și cu efecte de durată. La Anisia Skin & Laser Clinic, specialiștii noștri vă oferă o abordare personalizată, ajutându-vă să vă bucurați de mai mult confort și mai multă încredere.

Group-3152.webp

Cine poate beneficia de injecțiile cu toxină botulinică?

Injecțiile cu toxină botulinică sunt recomandate persoanelor care:

Doresc să reducă aspectul liniilor fine și al ridurilor

Doresc un tratament eficient împotriva hiperhidrozei

Caută o soluție minim-invazivă și eficientă pentru îmbunătățirea aspectului facial

Au o stare bună de sănătate și nu se confruntă cu anumite afecțiuni.

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe

NOU! VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe