Hidratare și
Curățare

Tratamente de Hidratare și Curățare

O curățare atentă a pielii urmată de o hidratare profundă sunt două reguli extrem de importante în prevenția, dar și tratarea anumitor afectiuni. Fie că vorbim de un ten tânăr sau de un ten matur, curățarea și hidratarea trebuie să facă parte din rutina noastră de îngrijire.

Pe lângă rutina zilnică de curățare și hidratare, care trebuie efectuată dimineața și seara cu produse specifice fiecărui tip de ten, din când în când, avem nevoie și de tratamente mai complexe și mai puternice decât cele pe care le putem face acasă.

Curățarea pielii cu Hydrafacial

Hydrafacial este cea mai nouă procedură de curățare a tenului, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare.

Este un tratament complet non-invaziv și extrem de plăcut, fiind conceput ca o alternativă mai sigură și mai puțin dureroasă la tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetice.

Cum funcționează Hydrafacial?

Tratamentul Hydrafacial se realizează în 5 pași:

Curățare și exfoliere: Celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de pe suprafața pielii

Peeling: Cu ajutorul unor acizi speciali, se realizează un peeling superficial care curăță porii, fără a irita sau a leza tegumentul.

Extracție: În funcție de necesitățile fiecărui ten, se alege un aplicator special care acționează cu tehnologia vortex și face extractii asupra porilor, curățându-i în profunzime

Hidratare: Se aplica o cremă hidratantă, cu specificație pentru tenul acneic, care are rolul de a sigila și a proteja tenul de radicalii liberi.

Protecție: Ansia Skin & Laser Clinic vă pune la dispoziție și produsele Hydrafacial Daily Essentials. Ele ajută la conservarea pe termen lung a rezultatelor pozitive obținute cu Hydrafacial și reduce efectul nociv al poluanților la care pielea este expusă în fiecare zi.

Care sunt beneficiile tratamentului Hydrafacial?

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!