Epilare Definitivă
cu Laser

Epilare Definitivă cu Laser Gentle Max Pro

La Anisia Skin and Laser Clinic Ploiești vă oferim cel mai eficient tratament de epilare definitivă cu laser: Gentle Max Pro. Epilarea definitivă cu laser Gentle Max Pro te ajută să scapi de părul nedorit în mod eficient, datorită puterii laserului, dar și în condiții de siguranță, păstrând integritatea pielii tale. Află mai jos toate detaliile legate de serviciile noastre de epilare definitivă!

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser Gentle Max Pro?

Epilarea definitivă cu laser folosește principiul fototermolizei selective pentru a elimina firele de păr. Impulsurile laser sunt livrate în piele cu ajutorul unui aplicator special, la o lungime de undă extrem de precisă cu o capacitate ridicată de absorbție în celulele firului de păr. Epilarea definitivă cu laser Gentle Max Pro utilizează atât laserul Alexandrite de 755nm, cât și cel nd:YAG de 1064nm. În funcție de tipul de ten și de nivelul de bronz al fiecărei persoane, se va recomanda unul dintre cele doua tipuri de laser.

Energia laser, odată ce ajunge în contact cu firul de păr, se transformă în energie termică, distrugând complet foliculul pilos, realizându-se astfel epilarea definitivă. Deoarece ambele tipuri de laser au capacități de absorbție numai pentru anumite tipuri de țesut, medicul dermatolog poate seta cu ușurință intensitatea energiei pentru fiecare tip de ten sau bronz, protejând asfel țesuturile înconjurătoare și asigurând o epilare ușoară și eficientă.

De ce să aleg epilarea definitivă cu laser în locul altor metode?

Epilarea definitivă cu laser este superioară altor metode de epilare din următoarele motive:

Cum mă pregătesc pentru epilarea definitivă?

Înainte de prima ședință de epilare definitivă cu laser, este important să respectăm următoarele două măsuri de precauție:

Zona ce urmează a fi epilată laser nu trebuie expusă la radiații ultraviolete cu cel puțin două săptămâni înainte de ședința de epilare;

Părul ce urmează a fi epilat laser nu trebuie supus la niciuna dintre următoarele acțiuni cu cel puțin patru săptămâni înainte de ședința de epilare: decolorare; smulgere; epilare cu ceară. Deoarece sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultatul final, aceste acțiuni nu se recomandă nici timp de o lună după tratament.

Ce se întâmplă în timpul procedurii de epilare definitivă cu laser?

1.Înainte de a începe ședința de epilare, zona de tratament este curățată de medicul dermatolog. De asemenea, medicul dermatolog se va asigura că alunițele sunt protejate de razele laser, prin acoperirea lor cu un pigment sau cariocă albă. Astfel, se va evita absorbția impulsurilor laser de către melanina din aceste alunițe sau în leziuni pigmentare;

2. Medicul dermatolog va determina nivelul exact de energie asociat tipului dumneavoastră de ten și specificului dermatologic pe care îl prezentați;

3.Medicul dermatolog va livra impulsurile laser pe zona de epilare folosind un aplicator special. Pentru evitarea disconfortului în timpul epilării, echipamentul Gentle Max Pro este prevăzut cu un sistem special de răcire – Sistem Dinamic de Răcire (SDR), care aplică o peliculă de criogen pe zona de tratament, la un timp foarte scurt înainte de livrarea impulsului laser. Se asigură astfel un tratament nedureros și relaxant. Ochelarii speciali de protecție sunt obligatorii atât pentru dumneavoastră, cât și pentru medic.

Ce fac după ședința de epilare definitiva cu laser?

În perioada următoare efectuării epilării definitive cu laser Alexandrite sau nd:YAG, este posibilă apariția unei ușoare stări de căldură, roșeață sau disconfort termic în zona de tratament. Aceste simptome dispar după cel mult 48 de ore de la tratament. În cazul apariției unui eritem, se pot aplica comprese cu apă rece în prima zi. De asemenea, este indicat să folosiți o cremă cu factor de protecție împotriva razelor ultraviolete.

După fiecare ședință de epilare, sunt interzise următoarele:

  • Băi sau dușuri fierbinți (în prima zi după tratament);
  • Sauna sau baia de aburi (în prima zi după tratament);
  • Solarul (în primele două săptămâni după tratament);
  • Expunerea la soare (în primele două săptămâni după tratament);

De câte ședințe de epilare definitivă am nevoie ca să scap complet de păr?

Pentru a obține un rezultat complet (e.g. înlăturarea completă a părului) se recomandă 6 ședințe de epilare definitivă cu Gentle Max Pro, la intervale de minimum 6 săptămâni și maximum 12 săptămâni. Este important să notați că în zona de tratament mai pot apărea fire de păr, datorate schimbărilor hormonale. De aceea, se recomandă ședințe de întreținere odată pe an.

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!