Epilare Definitivă
cu Laser

Group-665.webp

Epilare Definitivă cu Laser GentleMax Pro

La Anisia Skin and Laser Clinic Ploiești vă oferim cel mai eficient tratament de epilare definitivă cu laser: GentleMax Pro. GentleMax Pro este GOLD STANDARD in epilarea definitiva. Este primul echipament Laser DUAL care combina concomitent 2 lungimi de laser diferite Nd:YAG si Alexandrite. Este cel mai eficient laser din lume pentru epilarea definitiva. GentleMax Pro detine recordul de viteza pentru epilarea definitiva cu ajutorul aplicatorilor de 24 și 26 mm.

*Acesta este un echipament original, cu contract de service All Inclusive , revizii periodice și înlocuirea cu piese de schimb originale. Toate consumabilele sunt originale livrate de distribuitorul unic in Romania: Beauty Med.

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser GentleMax Pro?

GentleMax Pro este o  un laser medical ultra-performant, de la Liderul mondial in domeniul tratamentelor estetice cu laser,  care a revoluționat complet industria de epilare definitivă.

Tehnologia de neegalat care stă la baza laserului GentleMax Pro folosește principiul fototermolizei selective pentru a elimina firele de păr. Impulsurile laser sunt livrate în piele cu ajutorul unui aplicator special, la o lungime de undă extrem de precisă cu o capacitate ridicată de absorbție în celulele firului de păr. Epilarea definitivă cu laser GentleMax Pro utilizează atât laserul Alexandrite de 755nm, cât și cel nd:YAG de 1064nm. 

 

Energia laser, odată ce ajunge în contact cu firul de păr, se transformă în energie termică, distrugând complet foliculul pilos, realizându-se astfel epilarea definitivă. Deoarece ambele tipuri de laser au capacități de absorbție numai pentru anumite tipuri de țesut, medicul dermatolog poate seta cu ușurință intensitatea energiei pentru fiecare tip de ten sau bronz, protejând asfel țesuturile înconjurătoare și asigurând o epilare ușoară și eficientă.

Laserul GentleMax Pro este ideal și pentru bărbați ca soluție de epilare definitivă, sau care vor să scape de foliculită, inclusiv cea de la nivelul bărbii . 

 

De ce utilizează GentleMax Pro  2 tipuri de Laser diferite:

 

 • Lungimea de undă Alexandrite de 755 nm este ideală pentru tratarea fototipurilor de piele 1, 2 și 3 (tonuri deschise și foarte deschise). 
 • Lungimea de undă Nd:YAG la 1064 nm (este ideală pentru tratarea tonurilor de piele 4, 5 și 6 (fototipul 4 fiind asociat cu pielea bronzată și 5 și 6 cu pielea mai închisă la culoare), deoarece absorbția de melanină este mult mai mică, decât în ​​cazul laserului Alexandrite. 

De ce să aleg epilarea definitivă cu laser în locul altor metode?

Epilarea definitivă cu GentleMax Pro echipament  GOLD STANDARD în epilarea definitivă:

Versatilitate

 

Epilarea definitivă cu laserul GentleMax Pro este posibilă pe orice fototip și tip de piele. Mai mult, este posibilă tratarea oricărei zone cu păr nedorit (picioare, fese, axile, mâini, brațe, spate, față sau zona inghinală);

Elimină toate tipurile de păr, inclusiv părul fin, deschis la culoare

Eficiență

 

Firele de păr și foliculii piloși sunt distruși cu un număr mult mai mic de ședințe, iar după finalizarea protocolului de tratament nu mai este nevoie decât, după caz, de ședințe anuale de întreținere, spre deosebire de alte metode, care necesită repetiție constantă;

Avantaje suplimentare

 

Tehnologia cu două tipuri de Laser asigură o epilare eficientă și sigură, indiferent de tipul de piele și de păr, pentru femei și bărbați deopotrivă.

Acoperă o zonă mai mare, înjumătățind timpul de efectuare al procedurii cât și numărul de ședințe necesare:

Tratament fără durere, arsuri sau urme. Inclusiv pe zonele sensibile.

 

 

Cum mă pregătesc pentru epilarea definitivă?

Înainte de prima ședință de epilare definitivă cu laser, este important să respectăm următoarele două măsuri de precauție:

Group-569.webp

 

Zona ce urmează a fi epilată laser nu trebuie expusă la radiații ultraviolete cu cel puțin două săptămâni înainte de ședința de epilare;

Group-570-1.webp

 

Părul ce urmează a fi epilat laser nu trebuie supus la niciuna dintre următoarele acțiuni cu cel puțin patru săptămâni înainte de ședința de epilare: decolorare; smulgere; epilare cu ceară. Deoarece sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultatul final, aceste acțiuni nu se recomandă nici timp de o lună după tratament.

Ce se întâmplă în timpul procedurii de epilare definitivă cu laser?

1.Înainte de a începe ședința de epilare, zona de tratament este curățată de medicul dermatolog. De asemenea, medicul dermatolog se va asigura că alunițele sunt protejate de razele laser, prin acoperirea lor cu un pigment sau cariocă albă. Astfel, se va evita absorbția impulsurilor laser de către melanina din aceste alunițe sau în leziuni pigmentare;

 

2. Medicul dermatolog va determina nivelul exact de energie asociat tipului dumneavoastră de ten și specificului dermatologic pe care îl prezentați;

 

3.Medicul dermatolog va livra impulsurile laser pe zona de epilare folosind un aplicator special. Pentru evitarea disconfortului în timpul epilării, echipamentul Gentle Max Pro este prevăzut cu un sistem special de răcire – Sistem Dinamic de Răcire (SDR), care aplică o peliculă de criogen pe zona de tratament, la un timp foarte scurt înainte de livrarea impulsului laser. Se asigură astfel un tratament nedureros și relaxant. Ochelarii speciali de protecție sunt obligatorii atât pentru dumneavoastră, cât și pentru medic.

Group-680.webp
Group-665.webp

Ce fac după ședința de epilare definitivă cu laser?

În perioada următoare efectuării epilării definitive cu laser Alexandrite sau nd:YAG, este posibilă apariția unei ușoare stări de căldură, roșeață sau disconfort termic în zona de tratament. Aceste simptome dispar după cel mult 48 de ore de la tratament. În cazul apariției unui eritem, se pot aplica comprese cu apă rece în prima zi. De asemenea, este indicat să folosiți o cremă cu factor de protecție împotriva razelor ultraviolete.

După fiecare ședință de epilare, sunt interzise următoarele:

 • Băi sau dușuri fierbinți (în prima zi după tratament);
 • Sauna sau baia de aburi (în prima zi după tratament);
 • Solarul (în primele două săptămâni după tratament);
 • Expunerea la soare (în primele două săptămâni după tratament);

De câte ședințe de epilare definitivă am nevoie ca să scap complet de păr?

Pentru a obține un rezultat complet (e.g. înlăturarea completă a părului) se recomandă 6 ședințe de epilare definitivă cu GentleMax Pro, la intervale de minimum 6 săptămâni și maximum 12 săptămâni. Este important să notați că în zona de tratament mai pot apărea fire de păr, datorate schimbărilor hormonale. De aceea, se recomandă ședințe de întreținere odată pe an.

Datorită tehnologiei de ultimă generație a laserului GentleMax Pro, numărul total de ședințe de care vei avea nevoie pentru a finaliza epilarea va fi mai mic față de cele necesare cu un laser obișnuit. Cele două lungimi de undăau eficacitate în cazul epilării definitive, pentru rezultate impresionante, încă de la prima ședință.

 

Epilarea definitivă cu laserul GentleMax Pro doare?

Tratamentul cu laserul GentleMax Pro  asigură un disconfort cu mult diminuat, în comparație cu alte lasere existente pe piață. Energia pe care o livrează laserul este targetează rădăcina firului de păr pentru a deteriora foliculul de păr fără a afecta țesutul din jur.

Când laserul GentleMax Pro livrează impulsurile, vei simți scurt o senzație ca o ușoară pișcătură. Datorită sistemului de răcire avansat, GentleMax Pro produce aer rece pentru a-ți proteja pielea dar și pentru o experiență confortabilă a epilării. 

 

Cui i se adresează epilarea definitivă cu laserul GentleMax Pro?

Epilarea definitivă cu GentleMax Pro se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Aceasta poate fi folosită pe toate tipurile de piele, pe tot parcursul anului, fiind extrem de sigură chiar și pentru pielea bronzată.

GentleMax Pro este foarte eficient în eliminarea firelor de păr reziduale ( fire de păr subțiri ) pe care multe alte tratamente cu laser nu le pot elimina.

 

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă?

Epilarea definitivă cu laserul GentleMax Pro se poate face pe orice zonă a corpului sau a feței, unde doriți să eliminați permanent  firele de păr: zona bărbiei, perciunilor, mustății, periareloară (în jurul sfârcurilor), axilei, linia bikinilor, inghinală, interfesieră și de pe gambe, picioare, brațe.

Bărbații pot trata cu ajutorul GentleMax Pro părul nedorit de pe spate, abdoment, axilă, piept, sau zona perciunilor. GentleMax Pro poate fi  o soluție pentru tratamentul iritațiilor de după bărbierit.

 

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă?

Sistemul GentleMax Pro utilizează sistemul de răcire activa a pielii Dinamic Cooling System care reglează automat temperatura pielii pentru un tratament sigur si nedureros. La începutul tratamentului terapeutul evaluează zona ce urmează a fi tratată și se asigură că întrunește condițille pentru un tratament optim. În timpul tratamentului poți simți mici pișcături și chiar miros de păr ars ca urmare a afectării firelor de păr.

 

Cât durează o ședință de epilare ?

Durata unei ședințe de epilare cu GentleMax Pro depinde de mărimea zonei care se dorește să fie tratată. Epilarea difinitivă a axilei durează 2-3 minute și picioarele pot fi făcute complet în doar 10 - 15 minute .

ATENTIE! Părul crește în etape, iar fasciculul laserului GentleMax Pro  țintește doar foliculii de păr care sunt în faza de creștere activă (anagenă). De aceea, pentru a distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creștere, sunt necesare mai multe ședințe.

 

Cât de sigură este epilarea definitivă cu laser

Epilarea definitivă cu laser este o metodă sigură pentru pacienți, întrucât laserul nu afectează pielea din jur. În timpul consultației inițiale specialiștii noștri se vor asigura că leziunile pigmentare vor rămâne protejate când este realizată procedura. Astfel, luminile laserului vor ținti doar melanina, pigmentul brun din firele de păr.

Cu ajutorul procesului de fototermoliză selectivă lumina va fi absorbită de acest pigment, iar foliculul de păr va distruge folicolul pilos (rădăcina firului de păr). Gentle Max Pro care utilizează două tipuri de laser: Alexandrite de 755nm și cel nd:YAG de 1064nm. Astfel, în funcție de tipul de ten și de nivelul de bronz se va recomanda unul dintre cele două tipuri de laser.

Cele două lasere au capacități de absorbție pentru anumite tipuri de țesut, astfel că specialistul va seta intensitatea energiei pentru fiecare ten sau bronz. Prin urmare, țesuturile înconjurătoare vor fi protejate și se va asigura o epilare eficientă, fără dureri.

 

Care este diferența dintre epilarea cu laser IPL și SPL

Epilarea cu laser este o procedură care se folosește de tehnologiile IPL (Intense Pulsed Light) și SPL (Square Pulsed Light), producând energie pentru a întrerupe creșterea foliculului pilos.

Principala diferență între cele două tipuri de epilare constă în rezultatele finale. În plus, tehnologia de laser IPL prezintă anumite riscuri atunci când este utilizată deoarece poate produce hiperpigmentarea pielii. În schimb, tehnologia SPL este o variantă mai îmbunătățită care oferă rezultate mai bune pe termen lung. Totodată, tehnologia Square Pulsed Light este mai puțin dureroasă decât cea care folosește Intense Pulsed Light.

Epilarea laser cu IPL poate avea costuri mai reduse, însă implică mai multe ședințe pentru a elimina firele de păr din zona dorită. În schimb, epilarea cu laser SPL este mai eficientă și presupune mai puține ședințe.

 

 

Când este contraindicată epilarea definitivă cu laser

Epilarea definitivă cu laser nu se poate efectua atunci când:

 • - pacienta este însărcinată sau alăptează;
 • - plăgi deschise sau suprainfectate pe piele;
 • - piele intens bronzată; se va aștepta 2 – 3 luni de la expunerea la soare
 • - administrarea recentă a unor medicamente fotosensibilizante
 • - istoric de cicatrici cheloide
 • - medicamente care cresc sensibilitatea pielii la lumină
 • - medicamente care schimbă metabolismul pielii
 • - terapie anticoagulantă
 • - cancer sau leziuni pre-canceroase pe zona de tratament
 • - herpes simplex pe zona de tratament
 • - herpes labial activ
 • - epilepsie – posibile reacții epileptice în timpul ședinței de epilare
 • - boli fotosensibile, cum ar fi Lupus eritematos
 • - afecțiuni inflamatorii ale pielii, infecții active, nevi displazici, zgârieturi, lacerații sau plăgi
 • - deschise sau tatuaje pe zona care urmează a fi tratată, pe zona de tratament
 • - piele expusă de curând la tratamente de exfoliere, peeling-uri chimice recente
 • - boli virale, fungice sau bacteriene,
 • - istoric de hiperpigmentare post inflamatorie

De ce să alegi epilarea definitivă la Anisia Skin and Laser Clinic

Echipă medicală de excepție, care beneficiază de training continuu și formare medicală permanentă.

Echipamente originale, din gama Premium, de la cei mai buni producatori la nivel mondiali .

Contracte de service All Inclusive, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător.

Consumabile de calitate, accesorii originale.

Protocoale de tratament evaluate implementate pentru siguranța ta.

Epilarea definitivă cu laser este o metodă eficientă care întâmpină diferite nevoi, de la eliminarea firelor de păr și a foliculilor piloși, până la căpătarea unei pieli netede fără iritații. Rezultatele sunt de lungă durată, iar după terminarea tratamentului sunt necesare doar ședințele anuale de întreținere.

Un avantaj important al epilării definitive cu laser este că poate fi folosită pe orice fototip și tip de piele. În plus, poate trata orice zonă cu păr (picioare, fese, mâini, brațe, spate, față, zona inghinală sau axile). Totodată, epilarea definitivă se dovedește a fi eficientă și împotriva celulitei, una dintre principalele probleme ale pacienților.

La Anisia Skin & Laser Clinic epilarea definitivă se realizează cu ajutorul laserului Gentle Max Pro care ajută la eliminarea părului nedorit, păstrând în același timp integritatea pielii.

Specialiștii noștri realizează un plan personalizat pentru fiecare pacient în parte. Cu ajutorul laserului Gentle Max Pro ședințele de tratamente vor da cel mai bun randament, pentru a obține efecte pe termen lung.

Totodată, în cadrul clinicii epilarea definitivă beneficiază de prețuri și oferte avantajoase, în funcție de fiecare lună. Lista completă de prețuri și servicii poate fi consultată AICI.

 

 

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe

VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe