Epilare Definitivă
cu Laser

Group-665.webp

Epilare Definitivă cu Laser Gentle Max Pro

La Anisia Skin and Laser Clinic Ploiești vă oferim cel mai eficient tratament de epilare definitivă cu laser: Gentle Max Pro. Epilarea definitivă cu laser Gentle Max Pro te ajută să scapi de părul nedorit în mod eficient, datorită puterii laserului, dar și în condiții de siguranță, păstrând integritatea pielii tale. Află mai jos toate detaliile legate de serviciile noastre de epilare definitivă!

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser Gentle Max Pro?

 

Epilarea definitivă cu laser folosește principiul fototermolizei selective pentru a elimina firele de păr. Impulsurile laser sunt livrate în piele cu ajutorul unui aplicator special, la o lungime de undă extrem de precisă cu o capacitate ridicată de absorbție în celulele firului de păr. Epilarea definitivă cu laser Gentle Max Pro utilizează atât laserul Alexandrite de 755nm, cât și cel nd:YAG de 1064nm. În funcție de tipul de ten și de nivelul de bronz al fiecărei persoane, se va recomanda unul dintre cele doua tipuri de laser.

 

Energia laser, odată ce ajunge în contact cu firul de păr, se transformă în energie termică, distrugând complet foliculul pilos, realizându-se astfel epilarea definitivă. Deoarece ambele tipuri de laser au capacități de absorbție numai pentru anumite tipuri de țesut, medicul dermatolog poate seta cu ușurință intensitatea energiei pentru fiecare tip de ten sau bronz, protejând asfel țesuturile înconjurătoare și asigurând o epilare ușoară și eficientă.

De ce să aleg epilarea definitivă cu laser în locul altor metode?

Epilarea definitivă cu laser este superioară altor metode de epilare din următoarele motive:

Versatilitate

 

Epilarea definitivă cu laser este posibilă pe orice fototip și tip de piele. Mai mult, este posibilă tratarea oricărei zone cu păr nedorit (picioare, fese, axile, mâini, brațe, spate, față sau zona inghinală);

Eficiență

 

Firele de păr și foliculii piloși sunt distruși cu un număr mult mai mic de ședințe, iar după finalizarea protocolului de tratament nu mai este nevoie decât, după caz, de ședințe anuale de întreținere, spre deosebire de alte metode, care necesită repetiție constantă;

Avantaje suplimentare

 

Epilarea laser este eficientă și împotriva celulitei;

Cum mă pregătesc pentru epilarea definitivă?

Înainte de prima ședință de epilare definitivă cu laser, este important să respectăm următoarele două măsuri de precauție:

Group-569.webp

 

Zona ce urmează a fi epilată laser nu trebuie expusă la radiații ultraviolete cu cel puțin două săptămâni înainte de ședința de epilare;

Group-570-1.webp

 

Părul ce urmează a fi epilat laser nu trebuie supus la niciuna dintre următoarele acțiuni cu cel puțin patru săptămâni înainte de ședința de epilare: decolorare; smulgere; epilare cu ceară. Deoarece sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultatul final, aceste acțiuni nu se recomandă nici timp de o lună după tratament.

Ce se întâmplă în timpul procedurii de epilare definitivă cu laser?

1.Înainte de a începe ședința de epilare, zona de tratament este curățată de medicul dermatolog. De asemenea, medicul dermatolog se va asigura că alunițele sunt protejate de razele laser, prin acoperirea lor cu un pigment sau cariocă albă. Astfel, se va evita absorbția impulsurilor laser de către melanina din aceste alunițe sau în leziuni pigmentare;

 

2. Medicul dermatolog va determina nivelul exact de energie asociat tipului dumneavoastră de ten și specificului dermatologic pe care îl prezentați;

 

3.Medicul dermatolog va livra impulsurile laser pe zona de epilare folosind un aplicator special. Pentru evitarea disconfortului în timpul epilării, echipamentul Gentle Max Pro este prevăzut cu un sistem special de răcire – Sistem Dinamic de Răcire (SDR), care aplică o peliculă de criogen pe zona de tratament, la un timp foarte scurt înainte de livrarea impulsului laser. Se asigură astfel un tratament nedureros și relaxant. Ochelarii speciali de protecție sunt obligatorii atât pentru dumneavoastră, cât și pentru medic.

Group-680.webp
Group-665.webp

Ce fac după ședința de epilare definitiva cu laser?

În perioada următoare efectuării epilării definitive cu laser Alexandrite sau nd:YAG, este posibilă apariția unei ușoare stări de căldură, roșeață sau disconfort termic în zona de tratament. Aceste simptome dispar după cel mult 48 de ore de la tratament. În cazul apariției unui eritem, se pot aplica comprese cu apă rece în prima zi. De asemenea, este indicat să folosiți o cremă cu factor de protecție împotriva razelor ultraviolete.

După fiecare ședință de epilare, sunt interzise următoarele:

  • Băi sau dușuri fierbinți (în prima zi după tratament);
  • Sauna sau baia de aburi (în prima zi după tratament);
  • Solarul (în primele două săptămâni după tratament);
  • Expunerea la soare (în primele două săptămâni după tratament);

De câte ședințe de epilare definitivă am nevoie ca să scap complet de păr?

Pentru a obține un rezultat complet (e.g. înlăturarea completă a părului) se recomandă 6 ședințe de epilare definitivă cu Gentle Max Pro, la intervale de minimum 6 săptămâni și maximum 12 săptămâni. Este important să notați că în zona de tratament mai pot apărea fire de păr, datorate schimbărilor hormonale. De aceea, se recomandă ședințe de întreținere odată pe an.

 

 

De ce să alegi epilarea definitivă la Anisia Skin and Laser Clinic

Epilarea definitivă cu laser este o metodă eficientă care întâmpină diferite nevoi, de la eliminarea firelor de păr și a foliculilor piloși, până la căpătarea unei pieli netede fără iritații. Rezultatele sunt de lungă durată, iar după terminarea tratamentului sunt necesare doar ședințele anuale de întreținere.

Un avantaj important al epilării definitive cu laser este că poate fi folosită pe orice fototip și tip de piele. În plus, poate trata orice zonă cu păr (picioare, fese, mâini, brațe, spate, față, zona inghinală sau axile). Totodată, epilarea definitivă se dovedește a fi eficientă și împotriva celulitei, una dintre principalele probleme ale pacienților.

La Anisia Skin & Laser Clinic epilarea definitivă se realizează cu ajutorul laserului Gentle Max Pro care ajută la eliminarea părului nedorit, păstrând în același timp integritatea pielii.

Specialiștii noștri realizează un plan personalizat pentru fiecare pacient în parte. Cu ajutorul laserului Gentle Max Pro ședințele de tratamente vor da cel mai bun randament, pentru a obține efecte pe termen lung.

Totodată, în cadrul clinicii epilarea definitivă beneficiază de prețuri și oferte avantajoase, în funcție de fiecare lună. Lista completă de prețuri și servicii poate fi consultată AICI.

 

 

Cât de sigură este epilarea definitivă cu laser

Epilarea definitivă cu laser este o metodă sigură pentru pacienți, întrucât laserul nu afectează pielea din jur. În timpul consultației inițiale specialiștii noștri se vor asigura că leziunile pigmentare vor rămâne protejate când este realizată procedura. Astfel, luminile laserului vor ținti doar melanina, pigmentul brun din firele de păr.

Cu ajutorul procesului de fototermoliză selectivă lumina va fi absorbită de acest pigment, iar foliculul de păr va distruge folicolul pilos (rădăcina firului de păr). Gentle Max Pro care utilizează două tipuri de laser: Alexandrite de 755nm și cel nd:YAG de 1064nm. Astfel, în funcție de tipul de ten și de nivelul de bronz se va recomanda unul dintre cele două tipuri de laser.

Cele două lasere au capacități de absorbție pentru anumite tipuri de țesut, astfel că specialistul va seta intensitatea energiei pentru fiecare ten sau bronz. Prin urmare, țesuturile înconjurătoare vor fi protejate și se va asigura o epilare eficientă, fără dureri.

 

 

Care este diferența dintre epilarea cu laser IPL și SPL

Epilarea cu laser este o procedură care se folosește de tehnologiile IPL (Intense Pulsed Light) și SPL (Square Pulsed Light), producând energie pentru a întrerupe creșterea foliculului pilos.

Principala diferență între cele două tipuri de epilare constă în rezultatele finale. În plus, tehnologia de laser IPL prezintă anumite riscuri atunci când este utilizată deoarece poate produce hiperpigmentarea pielii. În schimb, tehnologia SPL este o variantă mai îmbunătățită care oferă rezultate mai bune pe termen lung. Totodată, tehnologia Square Pulsed Light este mai puțin dureroasă decât cea care folosește Intense Pulsed Light.

Epilarea laser cu IPL poate avea costuri mai reduse, însă implică mai multe ședințe pentru a elimina firele de păr din zona dorită. În schimb, epilarea cu laser SPL este mai eficientă și presupune mai puține ședințe.

 

 

Când este contraindicată epilarea definitivă cu laser

Epilarea definitivă cu laser nu se poate efectua atunci când:

– Pacienta este însărcinată sau alăptează;

– Pacienții dispun de plăgi deschise sau suprainfectate pe piele;

– Pacienții urmează un tratament pentru vindecarea cancerului.

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe

NOU! VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe