Enzime Pbserum

Despre tratamentul de Mezoterapie

La Anisia Skin & Laser Clinic vă aducem una dintre cele mai noi și de succes inovații din domeniul tratamentelor de estetică: gama de produse cu enzime pentru uz biomedical Pbserum. Produsele injectabile pe bază de enzime sunt o inovație recentă, cu aplicații excepționale în tratarea fibrozei, cicatricilor post-chirurgicale, vergeturilor și celulitei. Mai mult, cu ajutorul gamei speciale de produse Pbserum HA Corrector, vă oferim și o soluție definitivă pentru corectarea procedurilor pe bază de acid hialuronic injectabil.

La Anisia Skin & Laser Clinic Ploiești, vă oferim ultimele inovații în tratamente cu enzime împreuna cu specialistul nostru în estetică facială, Dr. Nectara Mitroi.

Despre Produsele Pbserum

Produsele PBserum folosesc 3 tipuri de enzime cheie – lipază, liază și colagenază – pentru a face posibilă tratarea non-chirurgicală a specificațiilor menționate. Produsele Pbserum folosesc potențialul uriaș al bioenergiei pentru a trata în mod non-chirurgial o serie de condiții și afecțiuni complexe ale pielii: fibroza, cicatrici post-chirurgicale, hipetrofice, atrofice și cheloide, grefe de piele în cazuri de arsură, vergeturi, celulită, fibroza cu acumulare de țesut adipos, lipoame, edem asociat cu fibroză, pungi perioculare sau laxitate.

Ce putem trata cu Produsele Pbserum?

Gama de produse Pbserum abordează următoarele specificații de estetică și estetică medicală:

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!