Cum scapi de Celulita?

Cum scapi de celulita?

Mai devreme sau mai tarziu orice femeie se confrunta cu aspectul inestetic de coaja de portocala. Nici macar cele mai slabe dintre noi nu sunt scutite neaparat de enervanta celulita.

Pe piata exista o multime de tratamente care promit sa te scape de celulita, insa majoritatea sunt o pierdere de timp si bani.

La Anisia Skin&Laser Clinic consideram ca investitia in tehnologii de ultima generatie este cheia rezultatelor si reteta pentru cleinti multumiti. Tocmai de aceea, in clinica noastra gasiti tratamentul anticelulitic nr. 1 la nivel Mondial – VelaShape III.

Velashape III este unul dintre putinele dispozitive medicale ce au primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration USA) pentru tratamentul celulitei si reducere circumferentiala. Are la baza 3 principii: tehnologia RF (radiofrecventa),  IR (lumina infrarosie) si masajul mecanic (cu vacuum si cu role), toate fiind folosite cu succes in remodelarea corporala non-invaziva.

La nivel international o multime de vedete s-au declarat de-a lungul timpului fane ale acestui tratament. Victoria Beckham, Kim Kardashian si ingerasii Victoria Secret sunt doar cateva nume care isi intretin silueta cu ajutorul VelaShape III.

Cum scapi de celulita cu Velashape III?

Toate cele trei tehnologii – RF,  IR si MMV luate in mod separat imbunatatesc aspectul celulitei. Combinate in acelasi tratament, aceste tehnologii au rezultate superioare, astfel VelaShape III fiind cel mai puternic tratament anti-celulita din lume.  Nu trebuie uitat ca celulita este o stare „cronica” a pielii si ca urmare aceste tratamente trebuie repetate in timp (tratament de intretinere).  Uneori Velashape se combina cu succes cu alte tratamente medicale anticelulitice cum ar fi mezoterapia cu dermapen, precum si cu presoterapie, care ajuta la drenajul limfatic si amplifica rezultatul obtinut. In cazul celulitei se va face o indicatie de tratament in functie de varsta, gradul celulitei precum si de alti factori.

De cate sedinte este nevoie pentru a vedea rezultate?

Pentru rezultate optime se recomanda intre 4 si 6 sedinte, efectuate la interval de 2 saptamani, urmand ca sedintele de intretinere sa fie efectuate la 1-3 luni. O sedinta de tratament cu VelaShape III dureaza intre 20 si 60 de minute, in functie de numarul de zone tratate si de marimea acestor zone.

Trebuie sa tin cont de anumite lucruri pe perioada tratamentului?

Cu siguranta, da. In primul rand, trebuie sa consumam minimum 2 litri de apa pe zi. In al doilea rand, trebuie sa avem o dieta echilibrata, sa renuntam la prajeli, zahar si faina alba. VelaShape III este un tratament extrem de puternic si foarte eficient, care trateaza efectul, nu si cauza. Daca aceasta “cauza” nu este eliminata din context, nici efectele tratamentului nu vor fi cele asteptate.

In concluzie, Velashape III este un tratament care ofera rezultate excelente daca este realizat corect si asociat cu un stil de viata echilibrat.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum functioneaza VelaShape III, viziteaza pagina dedicata de pe site-ul Anisia Skin & Laser Clinic.
Leave a Reply