Crio-Sculptare Define

Group-315-4.webp

Slabire Localizata prin Crio-Sculptare

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort. Tehnologia de crio-sculpting este cea mai avansată metodă de criolipoliză de pe piața ce permite o slăbire mai rapidă și eficientă decât alte metode de slăbire.

 

Acum cu o răcire de până la -11C, crio-sculptarea țintește mai profund țesutul adipos și generează apoptoza (moartea celulelor de grăsime), fără a leza însă țesutul înconjurător. Potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați, crio-sculptarea este o metodă definitivă de slăbire, acum disponibilă și la Anisia Skin & Laser Clinic Ploiești.

Ce este Crio-Sculptarea si cum functioneaza?

Acum, cu ajutorul crio-sculptarii Define, criolipoliza se poate efectua cu mai mulți aplicatori, special concepuți pentru fiecare zonă de tratament. Cu ajutorul efectului de vacuum, zona cu țesut adipos în exces este expusă la temperaturi scăzute fără a se leza însă țesuturile adiacente. Acest lucru este posibil datorită unei membrane speciale ce protejează pielea de îngheț.

 

La finalul tratamentului, adipocitele, țesutul gras, moare și este apoi eliminat în mod natural din organism. Tratamentul este, astfel, non-invaziv, putându-se reveni imediat la activitatea de zi cu zi.

Group-532-4.webp

Cum se efectueaza Criolipoliza?

Criolipoliza se efectuează prin plasarea aplicatorilor pe zona de tratament. Aplicatorii vor trage în interior țesutul adipos, asigurând însă protectia țesuturilor conexe și a fibrelor de colagen. Pașii specifici sunt următorii

Group-569.webp

 

Stabilirea planului și a zonelor de tratament pentru a asigura cele mai bune rezultate în funcție de specificul fiecărui pacient;

Group-570-1.webp

 

Plasarea aplicatorilor pe zona de tratament și generarea efectului de răcire;

Group-571.webp

 

După o perioada determinată de timp, ce variază în funcție de fiecare pacient, aplicatorii sunt înlăturați;

Group-572.webp

 

În urma tratamentului, țesutul adipos va fi eliminat pe cale naturală de către organism;

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe