Cicatrici

Tratamente Laser pentru Înlăturarea Cicatricilor

La Anisia Skin and Laser Clinic Ploiești vă oferim cel mai avansat tratament împotriva cicatricilor: laserul CO2RE de la Candela Beautymed. În exclusivitate în Ploiești, acest tratament vă ajută să scăpați de cicatricile acneice și postchirurgicale rapid și eficient, fără a fi nevoie de proceduri estetice complicate.

Metoda de tratament cu laser CO2 poate fi folosită împotriva cicatricilor hipertrofice, hipotrofice, acneice și postchirurgicale. Prin folosirea ablatiei fracționate, laserul încălzește țesuturile, stimulând regenerarea naturală a țesuturilor și îmbunătățirea aspectului pielii. Acest lucru se realizează prin stimularea producției de colagen și elastină în mod natural în corp, ca urmare a tratamentului laser.

Avantajul major al tratamentului laser cu dioxid de carbon, prin comparație cu metodele clasice de reducere a cicatricilor, este natura sa non-invazivă: tratamentul se efectuează strict pe zona de tratament, fără a afecta țesuturile adiacente. În plus, terapia laser este mult mai eficientă deoarece modul sau de acțiune este centrat pe puterea naturală de vindecare a organismului, iar laserul este doar un mod de a utiliza tot potențialul de vindecare pe care îl avem.

Despre Laserul CO2RE - Candela Medical

Laserul CO2RE de la Candela Medical este cea mai avansată platforma laser pentru estetică medicală și dermatologie estetică. Cu ajutorul acestui echipament laser de mare performanță, medicii noștri specialiști pot efectua tratamente de înaltă complexitate în mod non-chirurgical. Astfel, veți putea scăpa de cicatrici și de alte leziuni de la nivelul pielii mult mai rapid, fără durere și cu un timp de recuperare scăzut.

Despre Tratamentul Laser CO2RE

Durata tratamentelor și timpul de recuperare după tratamentul cu laser CO2 variază în funcție de specificul dermatologic al fiecărui pacient. În funcție de nevoile specifice pe care le aveți, medicii noștri specialiști vă vor recomanda variații ale următorului protocol standard de tratament:

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!