Cicatrici

Group-665-2.webp

Tratamente Laser pentru Înlăturarea Cicatricilor

La Anisia Skin and Laser Clinic Ploiești vă oferim cel mai avansat tratament împotriva cicatricilor: laserul CO2RE de la Candela Beautymed. În exclusivitate în Ploiești, acest tratament vă ajută să scăpați de cicatricile acneice și postchirurgicale rapid și eficient, fără a fi nevoie de proceduri estetice complicate.

 

Metoda de tratament cu laser CO2 poate fi folosită împotriva cicatricilor hipertrofice, hipotrofice, acneice și postchirurgicale. Prin folosirea ablatiei fracționate, laserul încălzește țesuturile, stimulând regenerarea naturală a țesuturilor și îmbunătățirea aspectului pielii. Acest lucru se realizează prin stimularea producției de colagen și elastină în mod natural în corp, ca urmare a tratamentului laser.

 

Avantajul major al tratamentului laser cu dioxid de carbon, prin comparație cu metodele clasice de reducere a cicatricilor, este natura sa non-invazivă: tratamentul se efectuează strict pe zona de tratament, fără a afecta țesuturile adiacente. În plus, terapia laser este mult mai eficientă deoarece modul sau de acțiune este centrat pe puterea naturală de vindecare a organismului, iar laserul este doar un mod de a utiliza tot potențialul de vindecare pe care îl avem.

Despre Laserul CO2RE - Candela Medical

Laserul CO2RE de la Candela Medical este cea mai avansată platforma laser pentru estetică medicală și dermatologie estetică. Cu ajutorul acestui echipament laser de mare performanță, medicii noștri specialiști pot efectua tratamente de înaltă complexitate în mod non-chirurgical. Astfel, veți putea scăpa de cicatrici și de alte leziuni de la nivelul pielii mult mai rapid, fără durere și cu un timp de recuperare scăzut.

Group-532-7.webp

Ce sunt cicatricile

Cicatricile reprezintă rezultatul procesului biologic de vindecare a rănilor de la nivelul pielii sau a altor țesuturi. Acestea se formează în dermă, stratul gros al pielii, după ce corpul a format noi fibre de colagen pentru a vindeca o leziune. Cicatricile se pot dezvolta în urma unui accident, a unei arsuri sau a unei intervenții chirurgicale.

 

 

Tipuri de cicatrici

Cicatricile sunt de mai multe feluri, majoritatea având un aspect decolorat și plat. Există și situații în care organismul produce un nivel ridicat de colagen, iar cicatricile au formă de protuberanțe. Cel mai întâlnite forme sunt cicatricile hipotrofice, hipertrofice și celoide, dar și cele retractile.

 

 

Cicatrici hipotrofice

Cicatricile hipotrofice se definesc ca un țesut îngroșat care apare într-o zonă a pielii unde a avut loc o rană. De altfel, este un răspuns anormal la o leziune sau traumă, iar producția de colagen devine excesivă.

 

 

Cicatrici hipertrofice și cheloide

Cicatricile hipertrofice și cheloide se definesc ca un exces de țesut care s-a dezvoltat în procesul de vindecare în urma unei intervenții chirurgicale sau a unui traumatism local.

 

 

Cicatrici retractile

Cicatricile retractile se formează după o arsură locală sau un accident și restrâng țesutul, ceea ce limitează mobilitatea.

 

 

Ce se recomandă după tratamentul împotriva cicatricilor

După realizarea tratamentului împotriva cicatricilor se interzice expunerea la soare. În plus, în prima săptămână este indicată aplicarea unei creme regeneratoare pentru grăbirea procesului de vindecare. De asemenea, se recomandă utilizarea apei termale, dar și băile cu soluții antiseptice pentru a preveni infecțiile.

Pentru începerea tratamentului sunt recomandate trei ședințe la un interval de șase săptămâni, urmând ca rezultatele să devină vizibile după o lună. Totodată, ședințele de tratament pot fi combinate cu cele de mezoterapie Filorga sau Cellenis pentru a stimula regenerarea colagenului.

Despre Tratamentul Laser CO2RE

Durata tratamentelor și timpul de recuperare după tratamentul cu laser CO2 variază în funcție de specificul dermatologic al fiecărui pacient. În funcție de nevoile specifice pe care le aveți, medicii noștri specialiști vă vor recomanda variații ale următorului protocol standard de tratament:

Timp de Tratament: 15 - 20 Minute

Timp Complet de Recuperare: 7 zile

Timp Inițial de Recuperare: 1-3 zile

Protocol Standard de Tratament: 3 Ședinte, o dată la 6 Săptămâni

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe

VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe