Acnee si Pete

Tratamente pentru acnee si pete

Deși este cel mai des întâlnită la adolescenți, acneea este o afecțiune care poate apărea la orice vârstă și care poate da multe bătăi de cap. În cele mai multe cazuri, acneea este produsul unor pori înfundați, o afectiune a pielii cauzată de o hipersecreție a glandelor sebacee. Însă excesul de sebum nu este singurul factor declanșator al acneei, această afecțiune putând fi cauzată și de factori hormonali sau de înmulțirea bacteriilor.

Fie că apare pe față, pe gât sau pe spate, acneea poate avea un impact major asupra vieții sociale. Tratarea acneei poate fi un proces îndelungat și pe lângă o rutină de curățare și hidratare a tenului cu produse specifice, acneea are nevoie și de tratamente complexe și individualizate.

La Anisia Skin & Laser Clinic avem o gamă largă de tratamente și proceduri pentru tratarea acneei, iar protocolul de tratament se stabilește împreună cu medicul dermatolog, astfel încât rezultatele să fie cele așteptate.

Curățarea profundă a tenului cu Hydrafacial

Hydrafacial este cea mai nouă procedură de curățare a tenului, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare.

Este un tratament complet non-invaziv și extrem de plăcut, fiind conceput ca o alternativă mai sigură și mai puțin dureroasă la tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetică.

Cum funcționează Hydrafacial?

Tratamentul Hydrafacial se realizează în 4 pași:

Curățare și exfoliere: Celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de pe suprafața pielii

Peeling: Cu ajutorul unor acizi speciali, se realizează un peeling superficial care curăță porii, fără a irita sau a leza tegumentul.

Extracție: În funcție de necesitățile fiecărui ten, se alege un aplicator special care acționează cu tehnologia vortex și face extracții asupra porilor, curățându-i în profunzime

Hidratare: Se aplică o cremă hidratantă, cu specificație pentru tenul acneic, care are rolul de a sigila și a proteja tenul de radicalii liberi.

Care sunt beneficiile Hydrafacial asupra tenului acneic?

Acum, cu ajutorul laserului Gentle Max Pro, Anisia Skin and Laser Clinic va ofera cel mai avansat tratament de reducere al laxitatii pielii disponibil pe piata din Romania. Cu ajutorul tehnologiei avansate Candela, puteti acum beneficia de tratamente impotriva laxitatii pielii, fara a recurge la lifting. Tratamentele faciale Gentle Max Pro impotriva laxitatii actioneaza prin folosirea energiei termice generate de laser pentru a produce contactia fibrelor de colagen din zona de tratament si prin stimularea activitatii fibroblastelor, celule esentiale pentru productia de colagen nou.

Tratamentul pentru laxitate cu laserul Gentle Max Pro se poate face la nivelul fetei si al gatului, fiind destinat in special persoanelor cu laxitate la nivel mic si mediu. Aceasta abordare in tratarea laxitatii prezinta o serie de avantaje, dintre care mentionam:

Efectele tratamentului Hydrafacial sunt vizibile imediat și se mențin pe mai multe zile, iar pe măsură ce tratamentul este repetat rezultatele vor fi și mai impresionante și acneea poate dispărea definitiv.

Tratamente anti-acneice pentru acasă FILLMED by Filorga

Un ten acneic necesită o îngrijire atentă chiar și acasă, așa că la Anisia Skin & Laser Clinic avem o gamă întreagă de produse cosmetice care să te ajute în lupta cu această afecțiune.

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!