Acnee si Pete

Group-594.webp

Tratamente pentru acnee si pete

Deși este cel mai des întâlnită la adolescenți, acneea este o afecțiune care poate apărea la orice vârstă și care poate da multe bătăi de cap. În cele mai multe cazuri, acneea este produsul unor pori înfundați, o afectiune a pielii cauzată de o hipersecreție a glandelor sebacee. Însă excesul de sebum nu este singurul factor declanșator al acneei, această afecțiune putând fi cauzată și de factori hormonali sau de înmulțirea bacteriilor.

 

Fie că apare pe față, pe gât sau pe spate, acneea poate avea un impact major asupra vieții sociale. Tratarea acneei poate fi un proces îndelungat și pe lângă o rutină de curățare și hidratare a tenului cu produse specifice, acneea are nevoie și de tratamente complexe și individualizate.

 

La Anisia Skin & Laser Clinic avem o gamă largă de tratamente și proceduri pentru tratarea acneei, iar protocolul de tratament se stabilește împreună cu medicul dermatolog, astfel încât rezultatele să fie cele așteptate.

Curățarea profundă a tenului cu Hydrafacial

Hydrafacial este cea mai nouă procedură de curățare a tenului, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare.

 

Este un tratament complet non-invaziv și extrem de plăcut, fiind conceput ca o alternativă mai sigură și mai puțin dureroasă la tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetică.

hydrafacial.png

Cum funcționează Hydrafacial?

Tratamentul Hydrafacial se realizează în 4 pași:

Group-569.webp

Curățare și exfoliere: Celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de pe suprafața pielii

Group-570-1.webp

Peeling: Cu ajutorul unor acizi speciali, se realizează un peeling superficial care curăță porii, fără a irita sau a leza tegumentul.

Group-571.webp

 

Extracție: În funcție de necesitățile fiecărui ten, se alege un aplicator special care acționează cu tehnologia vortex și face extracții asupra porilor, curățându-i în profunzime

Group-572.webp

 

Hidratare: Se aplică o cremă hidratantă, cu specificație pentru tenul acneic, care are rolul de a sigila și a proteja tenul de radicalii liberi.

Care sunt beneficiile Hydrafacial asupra tenului acneic?

 

Hydrafacial este un tratament facial inovator, care oferă soluții eficiente pentru tenul acneic. La Anisia Skin and Laser Clinic, utilizăm acest tratament pentru a vă oferi o piele mai curată și mai sănătoasă. Beneficiind de tehnologia avansată a tratamentului Hydrafacial, puteți combate acneea și imperfecțiunile pielii fără a recurge la proceduri invazive. Procedura Hydrafacial acționează printr-o curățare profundă, exfoliere și extracție, furnizând simultan hidratație esențială și antioxidanți. Aceasta ajută la reducerea inflamației, a porilor înfundați și stimulează regenerarea pielii, lăsând-o mai luminoasă și mai uniformă.

 Tratamentul Hydrafacial este recomandat pentru tenul acneic și poate fi aplicat pe întreaga față, având rezultate notabile mai ales pentru persoanele cu probleme de acnee de intensitate mică până la medie. Acest tratament pentru tenul acneic are o serie de avantaje, dintre care menționăm:

Printr-o curățare profundă dar delicată, calmează și reduce acneea

Reduce petele post-acneice

Elimină punctele negre

Hidratează tenul

Decongestionează porii

Elimină bacteriile de la suprafața pielii, care pot răspândi acneea

Efectele tratamentului Hydrafacial sunt vizibile imediat și se mențin pe mai multe zile, iar pe măsură ce tratamentul este repetat rezultatele vor fi și mai impresionante și acneea poate dispărea definitiv.

BD Balance Serum

Este un ser sebo-regulator care se aplică dimineața și seara, înainte de crema de bază.
Group-604.webp

Ingrediente:

  • Zinc: Sebo-captor fiziologic pentru controlul sebumului, are un efect de matifiere.
  • Acid Salicilic Grefat: Exfoliant delicat ce uniformizează și diminuează aspectul porilor, netezește iregularități.
  • BETA-HDB3: Purifică pielea pentru a reduce vizibil imperfecțiunile .
  • Extract vegetal: Ser antioxidant pentru a menține pielea curată.

Balance Booster

Crema zilnică pentru corectarea și eliminarea imperfecțiunilor care se aplica dimineața și seara după folosirea serumului
Group-607.webp

Ingrediente:

  • 4,4% Acizi (2,4% Lactic + 2%Salicilic): Acidul salicilic și acidul lactic cunoscuți pentru proprietățile lor de exfoliere sunt combinați pentru a reduce vizibil aspectul porilor, iregularităților și imperfecțiunilor.
  • 3,5% Gluconat de Zinc: Recunoscut pentru proprietățile sale de purificare, gluconatul de zinc este integrat în formulă pentru a controla strălucirea.

Solution Perfectrice

Soluție pentru exfoliere biologică, care se poate aplica dimineața și seara după folosirea serumului.
Group-609.webp

Ingrediente:

  • Gluconolactona – acid cu o toleranță optimă utilizat în peeling-urile Fillmed, pentru a exfolia celulele moarte, pentru a reduce iregularitățile și pentru a catifela și netezi textura pielii, oferind un aspect proaspăt.

Programează-ți tratamentul acum!

Lasă-ne numele și numărul tau iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Recenzii

Dana S.​

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Deși la început a fost mai mult un moft, după primele ședinte mi-am dat seama că o să rămân clientă fidelă.​

Iulia P.

REMODELARE CORPORALA VELASHAPE III
Group-208.webp

Dupa tratamentul cu VelaShape III, am observat o reala diminuare a celulitei! Recomand.

Maria C.

EPILARE DEFINITIVA GENTLEMAX PRO
Group-208.webp

Ma bucur ca am ales Anisia! Tratamentele chiar au dat rezultate!

Tratamente similiare

Remodelare Corporală

Remodelarea corporală reprezintă un set de tehnici și proceduri medicale și estetice, non-invazive și nedureroase, care aplicate asupra unor zone ale corpului au ca efect diminuarea țesutului adipos și a celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor.

Află mai multe

Slăbire Localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată și unul din cele mai populare variante de a scădea în centimetri fără a apela la tradiționala și incomoda liposucție.

Află mai multe

Crio-Sculptare Define

Crio-sculptarea Define este un tratament de non-invaziv de slăbire localizată de ultimă generație ce vă oferă posibilitatea de a slăbi ușor și fără efort.

Află mai multe

NOU! VIORA V10

VIORA V10, cea mai nouă tehnologie medicală premiată la nivel internațional, este acum disponibilă la Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești!

Află mai multe